26/2/08

Connect@ts + Creative Commons = rebre còmodament al teu correu electrònic totes les novetats de Sant Feliu On Line i les TIC

Com ja us hem informat el projecte municipal "Sant Feliu On Line" publicarà en breu un butlletí electrònic.

Aquest e-butlletí servirà per informar periòdicament la ciutadania de totes les seves activitats, notícies d'actualitat, agenda i convocatòries de subvencions i contractacions, etc. al voltant de les noves tecnologies.

Subscriviu-vos a aquest nou servei informatiu i d’actualitat."Connect@ts”, el vostre butlletí de notícies i recursos TIC en línia.


www.santfeliu.cat/online/butlleti


Aquest newsletter de subscripció, que us permetrà rebre al vostre correu electrònic tota la informació del nostre projecte i les principals novetats tecnològiques de la ciutat i del món, serà mensual.


L'e-butlletí s’acullirà a la llicència de Reconeixement de Creative Commons per facilitar i apostar per la lliure circulació del coneixement.

Subscriu-te i segueix el dia a dia de la ciutat digital i coneix tot allò que s’esdevé a Sant Feliu i que té relació amb l’impacte de les noves tecnologies: les actuacions de suport que realitza del projecte municipal d’alfabetització digital “Sant Feliu On Line”, les persones i entitats que en fan ús, les empreses i organitzacions locals que innoven en els seus processos, els recursos TIC més útils…

Més informació sobre el bulletí electrònic Connect@ts:


Amb el suport de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació. Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya.