El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

26/2/08

Connect@ts + Creative Commons = rebre còmodament al teu correu electrònic totes les novetats de Sant Feliu On Line i les TIC

Com ja us hem informat el projecte municipal "Sant Feliu On Line" publicarà en breu un butlletí electrònic.

Aquest e-butlletí servirà per informar periòdicament la ciutadania de totes les seves activitats, notícies d'actualitat, agenda i convocatòries de subvencions i contractacions, etc. al voltant de les noves tecnologies.

Subscriviu-vos a aquest nou servei informatiu i d’actualitat.



"Connect@ts”, el vostre butlletí de notícies i recursos TIC en línia.


www.santfeliu.cat/online/butlleti


Aquest newsletter de subscripció, que us permetrà rebre al vostre correu electrònic tota la informació del nostre projecte i les principals novetats tecnològiques de la ciutat i del món, serà mensual.


L'e-butlletí s’acullirà a la llicència de Reconeixement de Creative Commons per facilitar i apostar per la lliure circulació del coneixement.

Subscriu-te i segueix el dia a dia de la ciutat digital i coneix tot allò que s’esdevé a Sant Feliu i que té relació amb l’impacte de les noves tecnologies: les actuacions de suport que realitza del projecte municipal d’alfabetització digital “Sant Feliu On Line”, les persones i entitats que en fan ús, les empreses i organitzacions locals que innoven en els seus processos, els recursos TIC més útils…

Més informació sobre el bulletí electrònic Connect@ts:


Amb el suport de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació. Departament de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya.