18/2/08

Per què un taller de blocs per entitats de Sant Feliu ?

Com ja us hem informat s'està realitzant un Curs de creació i manteniment d'un bloc per entitats.

Les dates són 8, 15, 22, 29 de febrer i 7, 14 i 28 de març.

La finalitat d'aquest taller és la creació d'un bloc destinat a entitats sense ànim de lucre de la ciutat. Utilització del blog com a presència principal de l'entitat a la xarxa, mitjançant complements incrustats com YouTube, Flickr, box.net, Slideshare...

Però per què la Regidoria de Noves Tecnologies promou aquesta tutorització i assessorament en la creació i manteniment de blocs (que són webs freqüentment actualitzats) per entitats?

Un dels principals atractius dels blocs és la facilitat d'edició de continguts a Internet i la possibilitat de poder compartir entre diverses persones la generació de notícies i de material en línia com fotografies, documents i vídeos, convertint-se en un autèntic mitjà de comunicació, que pot ser molt útil per a les entitats.


Quin és el balanç? Quin són els principals avantatges?

- Principalment que pots fer el manteniment sense necessitat de fer servir cap programa d'edició web. Es configura tot amb un panel de control molt senzill.

- No cal que siguis tu l'únic que facis el manteniment, pots tenir un equip de redactors, fins i tot es pot encarregar cadascú d'una secció.

- Pot obrir les pàgines que vulguis a comentaris. De forma que, les persones visitants del web, o qui tu autoritzis, poden deixar els seus comentaris a cada pàgina. Ho pots moderar si vols.

- L'aspecte es pot canviar de forma molt ràpida i senzilla i no està malament.

- A més, per a totes aquelles entitats de Sant Feliu, quan disposeu de la direcció de santfeliu.net només cal redireccionar-la.


Per sol·licitar el servei de suport i assessorament per crear i gestionar el bloc, no dubteu en presentar una instància demanant aquest servei al registre de l’Ajuntament, podeu trobar l’imprès a www.santfeliu.cat/online/instancia.