El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

18/2/08

Per què un taller de blocs per entitats de Sant Feliu ?

Com ja us hem informat s'està realitzant un Curs de creació i manteniment d'un bloc per entitats.

Les dates són 8, 15, 22, 29 de febrer i 7, 14 i 28 de març.

La finalitat d'aquest taller és la creació d'un bloc destinat a entitats sense ànim de lucre de la ciutat. Utilització del blog com a presència principal de l'entitat a la xarxa, mitjançant complements incrustats com YouTube, Flickr, box.net, Slideshare...

Però per què la Regidoria de Noves Tecnologies promou aquesta tutorització i assessorament en la creació i manteniment de blocs (que són webs freqüentment actualitzats) per entitats?

Un dels principals atractius dels blocs és la facilitat d'edició de continguts a Internet i la possibilitat de poder compartir entre diverses persones la generació de notícies i de material en línia com fotografies, documents i vídeos, convertint-se en un autèntic mitjà de comunicació, que pot ser molt útil per a les entitats.


Quin és el balanç? Quin són els principals avantatges?

- Principalment que pots fer el manteniment sense necessitat de fer servir cap programa d'edició web. Es configura tot amb un panel de control molt senzill.

- No cal que siguis tu l'únic que facis el manteniment, pots tenir un equip de redactors, fins i tot es pot encarregar cadascú d'una secció.

- Pot obrir les pàgines que vulguis a comentaris. De forma que, les persones visitants del web, o qui tu autoritzis, poden deixar els seus comentaris a cada pàgina. Ho pots moderar si vols.

- L'aspecte es pot canviar de forma molt ràpida i senzilla i no està malament.

- A més, per a totes aquelles entitats de Sant Feliu, quan disposeu de la direcció de santfeliu.net només cal redireccionar-la.


Per sol·licitar el servei de suport i assessorament per crear i gestionar el bloc, no dubteu en presentar una instància demanant aquest servei al registre de l’Ajuntament, podeu trobar l’imprès a www.santfeliu.cat/online/instancia.