El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

7/2/08

El Telecentre, a tot vapor!


Després d'un mes a mig gas, tornem a obrir el Telecentre pels matins. Aquests són els horaris per tot l'any 2008:

MATINS
  • Dilluns a divendres: d'11:45 a 13:30 h
TARDES
  • Dilluns i dimecres: de 16:30 a 18:15 h
  • Dimarts, dijous i divendres: de 16:30 a 17:15 h

I per a què veieu com anem de forts, aquestes són les accions formatives que es faran durant el mes de febrer:

  • 4 cursos d'iniciació a Internet: Els 4 grups (2 de matí i 2 de tarda) aprendran a navegar sense pors per la Xarxa, es faran un correu electrònic gratuït, i sortiran del curs amb el seu clauer IdCat, amb el qual podran fer tràmits amb les Administracions sense moure's de casa.
  • Curs de blocs per a Entitats de Sant Feliu: Qui vol una web tradicional si pot tenir un bloc per a que tothom participi i es comuniqui? Les entitats de Sant Feliu per suposat que no la volen. Aprendran a gestionar ells mateixos el seu espai web, a introduir les seves fotos, vídeos, documents, i històries. En resum, aprendran a fer xarxa!
  • Curs d'Internet per a comerciants: Estan molt concienciats que la xarxa és el futur, i per això vindran al Telecentre a descobrir-la i a aprendre les oportunitats que els dóna aquest invent no només pels seus negocis, sinò pels seus interessos i inquietuds personals.
  • Taller de blocs i publicació en paper per col·lectius: La gent del centre de dia Pins d'Or ens vindrà a veure cada dilluns, per a continuar amb el seu bloc, i descobrir els secrets per a editar la seva revista amb fotos i tot!
I no penseu que això queda aquí, no. També ens han cridat de Can Maginàs per fer un taller de recerca de feina per Internet!