El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

21/2/08

Presentació del web Dones en Xarxa de Sant Feliu de Llobregat

La coordinadora de l'associació Dones en Xarxa, Amparo Bernard, ens ha presentat el web Dones en Xarxa de Sant Feliu de Llobregat, un espai on fer visibles les veus de les dones santfeliuenques a partir de les notícies, experiències i opinions que elles mateixes generin.


El web és resultat del projecte Dones en xarxa, dones ciutadanes, que consisteix en crear una xarxa de dones mitjançant el web http://www.blogger.com/www.donesenxarxa.cat que vagi estenent-se municipi a municipi. Cada localitat que hi participa te un espai web propi i el conjunt de webs locals conformen la xarxa de dones a Catalunya.


Al mateix acte, el dimecres 20 a l'Oficina d'Intervenció Integral del Barri de La Salut-Can Calders, s'han lliurat els diplomes a les dones que han participat en la formació “Dona Conecta’t”.


Les dones que han participat en aquesta formació, no hi ha qui les aturi! Moltes ja s'han comprat ordinador, ja tenen accés a Internet des de casa, però també fan servir la biblioteca, l'accéss lliure del Telecentre del Palau Falguera, el cas és practicar, ara volen saber-ne més sobre fotografia digital, blocs, eines web 2.0


En aquest bloc ja haviem parlat de Dones en Xarxa de Sant Feliu quan encara el web estava en proves:

1 comentari:

Anònim ha dit...

El clauer USB que donaven estava molt bé!!!