15/2/08

Restauració Wi-Fi ?!? Cuina sense fils ?!?

Com ja vam dir fa pocs dies, el nombre d'espais de connexió a Internet sense fils a la ciutat creix cada dia.
.
Recordeu quan vam parlar de què era el Wi-Fi: Wi-Fi: Internet sense fils...
.
Avui parlarem de 2 activitats de restauració a la ciutat que disposen de connexió a Internet sense fils a disposició dels seus clients:
  • La Teteria India
  • El bar de l'Ateneu
La Teteria India (c/ Jacint Verdaguer, 9) és un espai on a més de gran varietats de tes i multitud de batuts i sucs naturals elaborats al moment amb fruites fresques, ofereix venda de te al detall i també s’hi poden comprar i tastar tota mena de productes ecològics i de comerç just.
.

Si voleu més informació, podeu consultar el seu lloc web, on també informen sobre les diferents activitats i productes que hi podreu trobar: http://teteriaindia.googlepages.com/

Per cert, aquest web l'han creat amb un recurs gratuït que ja hem comentat diverses vegades al blog: Google Page Creator, és una eina de Google per crear pàgines web en 2 minuts amb un CMS (Content Management System) o sigui, un sistema de gestió de continguts, basat en la tecnologia Ajax i Java Script. Aquest editor de llocs web permet, a banda de crear-les, allotjar-les a 'googlepages.com' on disposareu d'un espai gratuït de 100 Mb. Per accedir a aquest nou servei cal disposar d'un compte de Gmail.
.

.
L'altre espai de restauració a la ciutat amb connexió Wi-Fi és el bar de l'Ateneu satfeliuenc (C/ Vidal i Ribas, 25).
..
Es tracta d'un restaurant, un bar i un espai d'art on es pot trobar menjars originals i tradicionals, elaborats amb productes frescos i d'excel·lent qualitat. Una cuina amena feta a base de productes curiosos i exclusius.

També es fan trobades de música, trobades literaries, cates de vi, cicles de teatre (Monòlegs, sketchs, improvisacions, humor...), exposicions i concursos literaris.

Dos exemples de negocis de restauració a Sant Feliu que ofereixen connexió gratuïta per als seus clients, concretament ofereixen la possibilitat de connectar-se a Internet sense fils.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Altres establiments de la ciutat amb connexió WiFi són el Nueva Ola, Galán...