El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

15/2/08

Restauració Wi-Fi ?!? Cuina sense fils ?!?

Com ja vam dir fa pocs dies, el nombre d'espais de connexió a Internet sense fils a la ciutat creix cada dia.
.
Recordeu quan vam parlar de què era el Wi-Fi: Wi-Fi: Internet sense fils...
.
Avui parlarem de 2 activitats de restauració a la ciutat que disposen de connexió a Internet sense fils a disposició dels seus clients:
  • La Teteria India
  • El bar de l'Ateneu
La Teteria India (c/ Jacint Verdaguer, 9) és un espai on a més de gran varietats de tes i multitud de batuts i sucs naturals elaborats al moment amb fruites fresques, ofereix venda de te al detall i també s’hi poden comprar i tastar tota mena de productes ecològics i de comerç just.
.

Si voleu més informació, podeu consultar el seu lloc web, on també informen sobre les diferents activitats i productes que hi podreu trobar: http://teteriaindia.googlepages.com/

Per cert, aquest web l'han creat amb un recurs gratuït que ja hem comentat diverses vegades al blog: Google Page Creator, és una eina de Google per crear pàgines web en 2 minuts amb un CMS (Content Management System) o sigui, un sistema de gestió de continguts, basat en la tecnologia Ajax i Java Script. Aquest editor de llocs web permet, a banda de crear-les, allotjar-les a 'googlepages.com' on disposareu d'un espai gratuït de 100 Mb. Per accedir a aquest nou servei cal disposar d'un compte de Gmail.
.

.
L'altre espai de restauració a la ciutat amb connexió Wi-Fi és el bar de l'Ateneu satfeliuenc (C/ Vidal i Ribas, 25).
..
Es tracta d'un restaurant, un bar i un espai d'art on es pot trobar menjars originals i tradicionals, elaborats amb productes frescos i d'excel·lent qualitat. Una cuina amena feta a base de productes curiosos i exclusius.

També es fan trobades de música, trobades literaries, cates de vi, cicles de teatre (Monòlegs, sketchs, improvisacions, humor...), exposicions i concursos literaris.

Dos exemples de negocis de restauració a Sant Feliu que ofereixen connexió gratuïta per als seus clients, concretament ofereixen la possibilitat de connectar-se a Internet sense fils.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Altres establiments de la ciutat amb connexió WiFi són el Nueva Ola, Galán...