22/3/11

Cursos per a Emprendedors, Empreses i Comerços a Can Maginàs

Aquest mes de Març, Can Maginàs (c/ Hospitalet 25, Sant Feliu de Llobregat.) està duent a terme cursos de noves tecnologies per a empreses, emprenedors i comerços.

Si no vau poder assistir al curs de ”Emprenedors i TIC: Descobreix com la tecnologia pot ajudar al teu negoci” adreçat a com aprofitar les eines d’administració, comptabilitat, gestió de projectes, gestió de clients, que Internet ens facilita; i tampoc vau poder assistir a Màrqueting on line i posicionament de l’empresa, no patiu, encara sou a temps de assistir als propers cursos:

Coneix i aplica el Twitter i el Linkedin al teu negoci: La Xarxa és un espai de difusió i comunicació, els microblogins i xarxes professionals ens proporcionen eines per optimitzar les relacions i ampliar els nostres contactes. Aprèn a aprofitar-les.

Dimecres 23 de març de 15.00 a 17.00 hores


Millora la gestió interna de la teva empresa amb Google apps: Tota una sèrie de recursos que us permetran estalviar-vos les llicencies de software alhora que podreu treballar de forma col·laborativa, evitar l’spam i d’una manera fiable.

Dimecres 30 de març de 15.00 a 17.00 hores


I com feu per apuntar-vos? Mitjançant correu electrònic a oise@santfeliu.cat o trucant al 93 685 07 83 i demanant per la Remedios Jiménez.

Cap comentari: