28/3/11

Vigileu amb els missatges directes que rebeu al vostre compte de Twitter

Si un amic o amiga us ha convidat via Twitter a formar part de la seva “Mafia family”, no cliqueu a l’enllaç i esborreu el missatge immediatament
Heu rebut d’un conegut aquest missatge directe a través de Twitter?
(Recordeu que els missatges directes no es publiquen al mur del nostre compte, sinó que només els podem veure des de l’apartat “Missatges”): Hey, I just added you to my Mafia family. You should accept my invitation! :) Click here: http://t.co/7AAPn4h

Si la resposta és afirmativa, esperem ser-hi a temps quan diem: NO cliqueu a l’enllaç!

A molts us sonarà el nom de Mafia Wars, un joc molt popular en xarxes socials com Facebook o Twitter. Un grup de gent va voler fer-ne un d’alternatiu i van crear Mobster World. No se sap ben bé amb quina finalitat (si per aconseguir més adeptes al joc o per crear llistes d’usuaris de Twitter per després llençar correu brossa). Si nosaltres rebem el missatge directe a dalt descrit i cliquem als diversos enllaços als quals ens condueix, estem donant el nostre consentiment perquè Mobster World reenviï el mateix missatge tant a la gent que ens segueix com als coneguts que seguim nosaltres a Twitter.

Com desfer-nos de l’embolic si ja heu clicat a l’enllaç
  • Aneu a Configuració.
  • Cliqueu a Connexions.
  • Us apareixerà un llistat d’aplicacions a qui heu donat permís per diverses coses. Entre elles, n’hi ha d’haver una amb el nom de Mobster World.
  • A sota d’una breu explicació de l’eina, hi trobareu un enunciat de color blau que diu “Revocar accés”.
  • Premeu-lo i deixareu d’enviar missatges als vostres contactes sense el vostre coneixement.
Recordeu: Penseu-vos-ho dues vegades abans de clicar un enllaç!