El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

29/3/11

El nou portal de l’ajuntament de Sant Feliu és un clar candidat per optar als premis INTERNET 2011.

Els Premis d'Internet es convoquen amb caràcter anual des de 1997 i tenen per finalitat reconèixer a persones, organitzacions, empreses i activitats que han contribuït, durant l'any anterior i de forma rellevant, a la difusió, bon ús i al desenvolupament d'Internet. Tenen un caràcter de reconeixement, no porten associada cap contraprestació econòmica.
Característiques del nou portal de l’ajuntament:

S'ha creat una web modular que permet intercanviar els mòduls de posició i al mateix temps decidir què informació es desitja consumir. La possibilitat d'estructurar una pantalla principal amb diferents mòduls a la mesura del ciutadà. Font d'informació bàsica.

Reforç del branding corporatiu.

Orientació a l'usuari final.

Navegació senzilla i intuïtiva.

Incorpora un sistema de traducció automàtic de continguts a més de 10 idiomes. A diferència d'altres sistemes de traducció automàtics, el nostre sistema tradueix els continguts en el servidor i no en el client, cosa que presenta diversos avantatges:

Els nostres gestors de continguts poden corregir les traduccions que el sistema fa incorrectament.

Les pàgines es tradueixen la primera vegada que són visitades, per tant, generalment, és un sistema més ràpid (almenys, per a les pàgines més visitades)

No requereix que el navegador de l'usuari suport javascript (és un sistema de traducció accessible).


Per aquest motiu us demanem la vostre col•laboració. No us farà perdre massa temps, uns 15 segons. Cliqueu en el següent enllaç i voteu la candidatura