El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

31/3/11

Un Sant Jordi de 140 caràcters a Punt TIC Palau Falguera: Concurs de microrelats en català amb Twitter

El Punt TIC Palau Falguera de Sant Feliu de Llobregat celebra Sant Jordi d'una forma especial, un concurs de microrelats en català a través de Twitter.

L'associació de foment de l'ús de les noves tecnologies MITHRA, amb la col•laboració de l'ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i Seu de Sant Feliu de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), organitza un concurs de microrelats en català consistent en escriure un text amb els 140 caràcters que ens permet Twitter. El relat ha d'incloure la paraula Sant Feliu (o SantFeliu o #SantFeliu) i ha de portar el hashtag #sfol per tal de filtrar els twitts a concurs.

El període d'acceptació és fins el dia 25 d'abril. Es farà una selecció dels millors, que es retwittejaran des del compte @santfeliuonline i es premiarà als tres guanyadors/es.Una vegada finalitzat el concurs, i atorgats els premis, també es publicarà, en format digital, la recopilació dels microrelats de totes les persones participants a l’activitat.

Un comitè composat per 3 dinamitzadors digitals de l’associació MITHRA, la responsable de la Seu de Sant Feliu de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC)i el dinamitzador digital de l’ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, jutjarà les propostes i donarà a conèixer les tres persones guanyadores a través del lloc web http://www.santfeliu.cat/go.faces?xmid=246, el blog de Sant Feliu On Line http://sfol.blogspot.com/ i el twitter @santfeliuonline.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

On es poden consultar les bases del concurs?
Es participa amb pseudònim?

Lona ha dit...

On es poden consultar les bases?
Es participa amb pseudònim, oi?

Punt TIC del Palau Falguera ha dit...

Les bases les podreu consultar en aquest enllaç. http://www.santfeliu.cat/go.faces?xmid=246&newid=13726

El pseudònim no es necessari podeu participar amb el vostre twitter personal si el teniu.