6/10/11

Al Octubre continuen els cursos de tràmits!


La tramitació electrònica ens aporta molts beneficis a l'hora de realitzar les nostres gestions personals amb l'administració publica: Estalvi de temps, Estalvi econòmic, Seguretat promoguda per l'administració, traçabilitat i seguiment del tràmit.

Doncs bé com ja sabeu durant els mesos de Setembre a Desembre a la nostra ciutat es portaran a terme un seguit de cursos relacionats amb fets vitals.

El cursos tenen una durada de 4 sessions de dues hores cadascuna, on els usuaris aprendran a fer tràmits de manera autònoma amb l'administració, coneixeran els certificats digitals Idcat i Dnie i a mes a mes sortiran del curs havent realitzat una signatura electrònica.

Es realitzen en els següents horaris a la Torre del Roser: Dilluns i Dimecres de 11:30 a 13:30, Dimecres i Divendres 9:00 a 11:00 i les tardes de Dimarts i Dijous 17:00 a 19:00.

Durant el mes de Setembre s'han realitzat 5 cursos de tràmits On Line on han participat 44 usuaris.

Si no has pogut realitzar el curs de tràmits en el mes de Setembre i t'agradaria fer-ho no t'amoïnis al Octubre també tens l'oportunitat trucant al 93 6666 180.