5/10/11

Hotmail implementa nous filtres, categories i altres millores importants

Hotmail, el servei de correu electrònic de Microsoft, ha culminat un procés de renovació amb el qual pretenen centrar-se molt més en l'usuari i traslladar moltes de les funcions de Microsoft Outlook a Hotmail dotant al seu servei de correu de filtres, categories i altres millores que a ningú deixar indiferent.
  • Categories i carpetes: sistema de classificació similar al que ofereix Gmail o el que podem trobar un client de correu d'escriptori: arxivar missatges en carpetes o assignar etiquetes. Hotmail vol que els seus usuaris puguin exercir un major control sobre la seva safata d'entrada.
  • Banderes: per marcar els misstges importants amb alguna bandera que ens assenyali que estan aquí esperant una acció per la nostra banda (igul que Microsoft Outlook), mantindrà els correus importants damunt de la resta perquè sempre estiguin a mà.
  • Neteges programades: amb les neteges programades, els usuaris de Hotmail podran automatitzar tasques que permetin classificar (arxivar en carpetes) i esborrar missatges que provinguin d'un destinatari concret, fent que aquests missatges d'esborrin, es conservi únicament el més recent o es guardin en alguna carpeta que indiquem.
  • SSL: ofereix els seus continguts mitjançant una connexió segura.
  • Millores en l'ús de SkyDrive: permet que els usuaris puguin utilitzar les imatges pujades a SkyDrive i adjuntar-les als missatges de correu electrònic que enviïn des del servei. De fet, si s'adjunten imatges a un missatge, al final del cos d'aquest apareixerà una vista prèvia de les mateixes.
  • Accions instantànies: la idea és oferir a l'usuari un panell de botons que apareixerà quan moguem el punter del ratolí sobre un missatge perquè puguem esborrar, marcar com a prioritari o arxivar missatges amb un únic clic de ratolí. Com no tothom és igual, els usuaris podran personalitzar els botons que apareixeran en aquest menú d'accés ràpid perquè s'adapti a les seves necessitats i maneres de gestionar els missatges.
Font d’informació: www.bitelia.com