17/10/11

Magisto: el primer editor automàtic de vídeos

Crear una pel · lícula implica molt més que gravar una tira d'escenes, el muntatge final ha d'encaixar com un puzle perquè existeixi ritme i el resultat ens expliqui una història. Això és vàlid tant per a la major superproducció com per al vídeo de les teves vacances.
Però clar, en el cas de les teves pel · lícules casolanes, de vegade has de veure-les amb programes bastant complicats: que si línies de temps, transicions, sincronització amb l'àudio ... Un treball que consumeix hores i fa perdre interès als que veuran la teva petita obra mestra.
Hi ha alguna aplicació que munti ràpidament els teus vídeos sense que t'hagis de preocupar de res més? Ara sí: ​​es diu Magisto i funciona des de la web.

Magisto és un muntador de cinema al teu servei. Aquest professional es dedica a analitzar tots els clips de vídeo que li envies i triar els talls en què s'aprecien figures en moviment o cares d'animals i persones.
A partir d'aquesta informació, Magister uneix aquests fragments interessants i se'ls aplica transicions i efectes automàticament: per exemple, una vinyeta que enfoca la cara protagonista o un tràveling que acompanya algú que es mou per la imatge.
Sorprenentment, els mecanismes de detecció i muntatge de Magisto donen lloc a pel · lícules més que acceptables per l'ús que se li sol donar. Amb això volem dir que no esperis una mica de personalitat però sí un mínim sentit del ritme i una música que acompanya a les imatges.

Font d'informació: http://onsoftware.softonic.com