El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

17/10/11

Magisto: el primer editor automàtic de vídeos

Crear una pel · lícula implica molt més que gravar una tira d'escenes, el muntatge final ha d'encaixar com un puzle perquè existeixi ritme i el resultat ens expliqui una història. Això és vàlid tant per a la major superproducció com per al vídeo de les teves vacances.
Però clar, en el cas de les teves pel · lícules casolanes, de vegade has de veure-les amb programes bastant complicats: que si línies de temps, transicions, sincronització amb l'àudio ... Un treball que consumeix hores i fa perdre interès als que veuran la teva petita obra mestra.
Hi ha alguna aplicació que munti ràpidament els teus vídeos sense que t'hagis de preocupar de res més? Ara sí: ​​es diu Magisto i funciona des de la web.

Magisto és un muntador de cinema al teu servei. Aquest professional es dedica a analitzar tots els clips de vídeo que li envies i triar els talls en què s'aprecien figures en moviment o cares d'animals i persones.
A partir d'aquesta informació, Magister uneix aquests fragments interessants i se'ls aplica transicions i efectes automàticament: per exemple, una vinyeta que enfoca la cara protagonista o un tràveling que acompanya algú que es mou per la imatge.
Sorprenentment, els mecanismes de detecció i muntatge de Magisto donen lloc a pel · lícules més que acceptables per l'ús que se li sol donar. Amb això volem dir que no esperis una mica de personalitat però sí un mínim sentit del ritme i una música que acompanya a les imatges.

Font d'informació: http://onsoftware.softonic.com