3/10/11

Els millors reproductors multimèdia recomanats pel Telecentre


Hi ha una varietat impressionant de reproductors gratuïts i tots tenen les seves qualitats i motius per ser l'escollit.
  • Media Player Classic: clàssic i funcional. Una bona selecció de códecs, capacitat de càrrega i edició de subtítols, flexible Pan&Scan i captura de fotogrames. Per completar la llista, Media Player Classic compta amb suport per a vídeos duals i et permet escollir l'acció a realitzar una vegada s'acaba el vídeo.
  • Moovida: la meravella tècnica. El més destacable és la seva interfície 3D, una impressionant i estètica biblioteca multimèdia en format tridimensional que farà les delícies dels amants de les bones gràfiques, i d'aquells a qui els agradi presumir d'aplicacions amb els seus amics. A més, permet subscriure i ordenar podcasts, ofereix una gran varietat d'estacions de ràdio online i el seu visualitzador no té gens que envejar a la resta.
  • UM Player: l'elegant pes ploma. Elegant, funcional i amb una eina estavella: un cercador de Youtube i Shoutcast integrat, és a dir, vídeos i ràdios a milers des del propi programa. A part, compta amb diverses sorpreses que et desvetllem en aquest vídeo.
  • GOM Media Player: una aparença enganyosa. Un reproductor en aparença simple, enfocat a facilitar la visualització de vídeo. Però aquesta aparença comporta una increïble màquina de reproducció. Un munt de códecs preinstal•lats i una interfície clara i perfectament ordenada en la qual navegar i trobar el que cerques serà pa menjat. Si a això li vam sumar la seva patent exclusiva per reproduir arxius AVI corruptes, les seves pells i l'immens marge de configuració que permet, no hi ha discussió possible.
  • VLC Media Player: el número 1. Aquest reproductor de codi obert, amb anys d'experiència en el seu camp, compta amb una interfície senzilla que pots canviar radicalment amb qualsevol pell que t'imaginis i algú hagi creat. De fet, pots crear les teves pròpies pells amb VLC Skin Editor. A més de reproductor, VLC és un convertidor d'àudio/vídeo, reprodueix i grava vídeos de Youtube, emet en streaming, compta amb servidors de radi, ofereix informació completa del que reprodueix, copia DVD, suporta la captura a través de diversos dispositius, organitza els teus arxius i encara té temps de guardar fotogrames i escenes amb un sol clic. Això sense explicar les extensions i complements que es van actualitzant periòdicament.