El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

13/2/07

Dimecres: Inauguració del nou espai de noves tecnologies a l'Escola d'Adults Mestre Esteve

Les escoles de formació d'adults comprenen un conjunt d'activitats d'aprenentatge gràcies a les quals el seu alumnat desenvolupa les seves capacitats, enriqueix els seus coneixements i millora les seves competències professionals...

Ja sabeu, parlem d'obtenir una titulació, posar-se al dia o ampliar els seus coneixements.

L'Escola de persones adultes Mestre Esteve de Sant Feliu de Llobregat va cumplir el 2006 els seus 25 anys de funcionament. En les seves instal·lacions es poden aprendre moltes coses: a llegir i escriure, obtenir graduacions d'educació primàtica i secundària, preparar-se per a les proves d'accés a cicles formatius, tècniques d'estudi, anglès, francès, informàtica...


Va ser llavors quan el projecte "Sant Feliu On Line" van parlar amb l'Olga, la directora de l'escola, i en Marc, el responsable docent d'informàtica del centre.

Fruit d'aquelles xerrades i contactes es va decidir que "Sant Feliu On Line" aportaria els recursos econòmics i materials necessaris per dotar d'un aula de noves tecnologies amb equips reciclats i programari lliure. per potenciar l'aprenentatge en noves tecnologies a la ciutat.

Doncs bé, aquest dimecres 14 a les 18 hores farem la inauguració del nou espai de noves tecnologies que donarà suport a l'alfabetització digital i adquisició de coneixements en matèria tecnològica a tot l'alumnat del centre. En sortirà beneficiada la seva aula d'autoaprenentatge així com la formació directa en matèria d'Internet i ofimàtica.