9/2/07

II Jornada "Sant Feliu, ciutat digital i innovadora"


La jornada va comptar amb l'assistència d'unes 100 persones participants als cursos d'alfabetització digital desenvolupats pel projecte "Sant Feliu On Line".
.
Aquest projecte com ja sabeu és una actuació municipal destinada a promoure l'aprenentatge i la utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació a la ciutat i lluitar així la fractura digital.
.
La ponència d'en Vicent Partal, director de Vilaweb, va centrar-se molt en la fractura digital com a símbol de la fractura social. També va destacar l'actitud activa que Internet ens obliga a prendre a diferència dels mitjans tradicionals (televisió, ràdio, etc.). Vicent va ser molt clar: "Internet ens obliga a prendre decisions a cada instant".
.
A l'acte també es van poder escoltar els breus parlaments del Secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, Jordi Bosch i Garcia; de l'alcalde de Sant Feliu, Juan Antonio Vázquez; i del President de l'Àrea de Ciutat Sostenible i Innovadora i regidor de noves tecnologies, Carles Soriano.
.
Una vegada finalitzat l'acte va arribar el torn de recollir diplomes i gaudir del pica-pica.
.
Fins la propera.