El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

16/2/07

Televisors plans: Plasma o LCD ?!?

Fa uns dies es va publicar al portal web ciutadà de Sant Feliu de Llobregat, "Xarxa Ciutadana", un article de la nova secció "La veu de l’expert" sobre tots el que hem de saber per comprar una televisor de pantalla plana. Quina és la millor opció? Plasma o LCD?

La secció de "la veu de l'expert" ofereix col·laboracions de professionals, experts o aficionats de diferents àmbits – cultura, cinema, medicina, tecnologia, estètica, gastronomia...- per tal que facin arribar consells pràctics, recomanacions i opinions. En Liuberis, coneixedor d'allò que envolta Internet, les TIC’s, les eines i gadgets que surten al mercat, s’ocuparà de la Tecnozona del portal. Es tracta de fer més accessible i senzill el món digital, obrint una porta a l’interessant món de les tecnologies.


Aquí podeu trobar l'article.

I és que des de fa un temps, cada vegada més llars s'han omplert de pantalles planes. Són els televisors LCD (Liquid Crystal Display) i els televisors de plasma. Aquests aparells disposen de superfícies considerables, d’entre les 32 i les 42 polsades, i amb uns pocs centímetres de fons. Les dues opcions de pantalles de televisió d’alta definició (HDTV) tenen pros i contres.

A l'article els trobareu.