17/2/07

PlayStation 3... el 23 de març


Ja us vam comentar fa un temps en aquest mateix blog que durant el 2006 s'ha parlat molt de la PlayStation 3 (PS3) de Sony.

És l'últim episodi de la guerra pel domini de l'entreniment de nova generació.
Finalment la PS3 té previst estar a totes les botigues el divendres 23 de març. Al novembre únicament la vam poder adquirir al Japó i a Estats Units.

La última màquina de Sony rivalitzarà amb l'Xbox de Microsoft i la Wii de Nintendo. Noves consoles de videojocs però guerres clàssiques.
.

Sony i Microsoft, les principals marques de hardware per a videojocs, s'han limitat a millorar els seus aparells mentre que Nintendo revoluciona el comandament de joc.Més d'un milió d'unitats es distribuiran a Europa, Àfrica, Oceania i Orient Mitjà, és a dir el territori PAL.

El model que es distribuirà serà el del disc dur de 60 Gb, reproductor de pel·lícules en suport Blu-Ray, xarxa inalàmbrica i lector de targetes de memòria. El preu de venda estimat serà de 599 euros.
.

Desavantatges? Preu alt i poca compatibilitat amb jocs anteriors. Sony assegura que la PS3 és 35 vegades més ràpida que la PS2 gràcies al seu "cervell" de 7 processadors.
.

Els usuaris de la PS3 podran aprofitar la plataforma en línia "PlayStation Network" per disposar de missatgeria instantània, correu electrònic i programes de veu.