El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

17/2/07

PlayStation 3... el 23 de març


Ja us vam comentar fa un temps en aquest mateix blog que durant el 2006 s'ha parlat molt de la PlayStation 3 (PS3) de Sony.

És l'últim episodi de la guerra pel domini de l'entreniment de nova generació.




Finalment la PS3 té previst estar a totes les botigues el divendres 23 de març. Al novembre únicament la vam poder adquirir al Japó i a Estats Units.

La última màquina de Sony rivalitzarà amb l'Xbox de Microsoft i la Wii de Nintendo. Noves consoles de videojocs però guerres clàssiques.
.

Sony i Microsoft, les principals marques de hardware per a videojocs, s'han limitat a millorar els seus aparells mentre que Nintendo revoluciona el comandament de joc.



Més d'un milió d'unitats es distribuiran a Europa, Àfrica, Oceania i Orient Mitjà, és a dir el territori PAL.

El model que es distribuirà serà el del disc dur de 60 Gb, reproductor de pel·lícules en suport Blu-Ray, xarxa inalàmbrica i lector de targetes de memòria. El preu de venda estimat serà de 599 euros.
.

Desavantatges? Preu alt i poca compatibilitat amb jocs anteriors. Sony assegura que la PS3 és 35 vegades més ràpida que la PS2 gràcies al seu "cervell" de 7 processadors.
.

Els usuaris de la PS3 podran aprofitar la plataforma en línia "PlayStation Network" per disposar de missatgeria instantània, correu electrònic i programes de veu.