El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

22/2/07

Inauguració a l'Escola d'Adults Mestre Esteve

Com ja haviem comentat en una entrada anterior , el passat dia 14 de Febrer a les 18:00 hores es va celebrar a l’Escola d’Adults Mestre Esteve la inauguració de l’aula de noves tecnologies. Aquesta iniciativa neix amb l’esperança de millorar la qualitat de la formació dels alumnes, i alhora fomentar l’alfabetització digital i les noves tecnologies de forma ecològica (ordinadors reciclats) .

L’acte va començar amb un petit recorregut per les instal.lacions del centre educatiu, on se’ns mostrà la nova aula que ha sigut equipada amb ordenadors reciclats que funcionen amb el sistema operatiu Linux.


Posteriorment es va dur a terme una petita conferència on van intervenir personalitats de l’ajuntament, responsables del món educatiu i com no, els propis professors i membres del personal del centre docent. Les breus explicacions es van centrar en constatar l’ambició del projecte i en presentar el Linux com a una eina útil i necessària per la difusió del programari lliure.


Finalment, en ultima instància, els organitzadors de l’acte van convidar a tots els assistents a un pica-pica que posaba el punt i final a la inauguració i a la vegada el tret de sortida per aquest nou espai tecnològic a la nostra ciutat.