20/2/07

Windows Vista vs. iPhone


O Bill Gates vs. Steve Jobs, com sempre.

Aquests dos magnats de les noves tecnologies estan molt atrafegats aquest any. El primer, amb l’arrencada del nou sistema operatiu de la marca de Redmond. El segòn, creant expectació sobre el producte que sortirà a la venda d’aquí a uns mesos.

Qui ha provat Windows Vista? Coneixeu algú? A quantes persones? Hem fet un sondeig al Telecentre, i la resposta ha estat com a mínim una mica freda. Se’n sent parlar als mitjans, però encara tenim molt poca informació de primera mà. A més, sembla ser que els hackers han aconseguit acabar amb el seu famòs sistema anticòpia.... el mateix dia que es va presentar!

En canvi, el nou telèfon de la companyia Apple, el provisionalment anomenat iPhone, trigarà encara a veure’s pel carrer, però ja està en boca de molta gent, s’està convertint en un objecte de culte en la xarxa, i sembla ser que ha canviat les relacions entre operadors de telefonia mòbil i fabricants d'aparells.

Què passa? Algú té la resposta? Esperem els vostres comentaris.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Quizás tenga relación con la imagen de marca. Muchos de nosotros, cuando escuchamos la palabra Microsoft, fruncimos el ceño, y a la cabeza nos vienen conceptos como "monopolio", "inseguro"...

En cambio, cuando escuchamos Apple (aunque tengamos un pc con Windows) siempre pensamos en "cosas bien hechas", "diseño bonito", etc...

No obstante, el poder de atracción que emana de un gadget brillante que nos cabe en la mano, y que tiene una pantalla de colores muy bonita, es difícil de comparar al que puede generar algo tan abstracto como un sistema operativo.