El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

22/2/07

Viatjar de sofà en sofà

Algun cop us heu lamentat de no tenir diners per viatjar? Nosaltres també ho hem fet.

Avui ja no tenim excusa per a no viatjar per motius econòmics. Podem comprar tot tipus de viatges a baix preu per Internet.


I em direu: I l'allotjament què? No tenim diners per a un hotel!. Doncs hi han fòrmules molt més econòmiques de viatjar, com per exemple els albergs. Precisament, si no voleu viajtar gaire lluny, a Catalunya disposem d'una excel·lent xarxa d'albergs.

Però què hem de fer si volem dormir de franc a qualsevol banda del món?


Fàcil. Ens podem apuntar a un servei d'hospitalitat. Actualment existeixen varies xarxes d'intercanvi de sofàs, com CouchSurfing (en anglès) o The Hospitality Club. A la base de dades del servei podrem indicar les nostres dades i la nostra disponibilitat per a allotjar algú a casa nostra. També podem veure els perfils de les persones que estàn disposades a cedir-nos el seu sofà, comunicar-nos amb ells via missatge, i fins i tot explicar les nostres experiències i votar els amfitrions, per a no endur-nos sorpreses.

De fet, els serveis d'hospitalitat no es limiten a oferir un lloc on dormir, sinò que tracten de fomentar la convivència entre diferents cultures. Així doncs, normalment l'amfitrió es converteix en guia turístic del viatger, i li ofereix el seu ajut i coneixements per a fer més agradable l'estada en un país desconegut.


I a quins països trobarem un lloc on dormir de franc? A data d'avui, CouchSurfing té registrats més de 170.000 membres arreu del món! Una pila de sofàs!

(Feu clic al mapa per veure'l ampliat)


Penseu que l'estiu s'apropa cada dia. Aprofiteu per començar a pensar en les vacances, us sortirà per menys del que penseu!