El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

12/7/11

Google+ frega els 10 milions d'usuaris



La xarxa social de Google està collint un primerenc èxit entre els usuaris que ja poden gaudir de la beta. Malgrat l'encara accés restringit, Google+ seria a punt d'aconseguir la xifra de 10 milions d'usuaris.
Tal està sent l'èxit de la xarxa social, que si la tendència es confirma, Google+ podria aconseguir els 20 milions d'usuaris aquest mateix cap de setmana, si Google segueix permetent manar invitacions.
No hi ha dubte que la xarxa social de Google està collint una gran popularitat. L'expectació que la versió beta està generant, prediu un èxit en xifres quan la companyia llanci la versió oberta i definitiva a tota la comunitat.
El sistema social de Google+, basat en cercles, aglutina els serveis de Google sota una mateixa eina des de la qual es pot accedir a tots els nostres perfils. A més, aquest mes Google ha submergit a múltiples dels seus serveis, com Maps, Calendar o Search, a un redisseny comú d'interfície que busca facilitar l'experiència de l'usuari sota un mateix ecosistema de continguts.
El gegant social Facebook va bloquejar recentment una eina capaç d'exportar automàticament els usuaris de la seva xarxa social a Google+.