El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

21/7/11

Extensions per a Google+


Compartim amb vosaltres un seguit de consells, complements, extensions i demés que complementen la funcionalitat de Google+.



1 – EXTENSIONS PER A GOOGLE CHROME.

1.1 Compartir les teves publicacions de Google+ a Facebook, Linkedin o Twitter.

Extended Share es una extensió per a Chrome que ens permet compartir les publicacions de forma realment senzilla, les publicacions de la nostre “Home”.

1.2 Com traduir el contingut de les publicacions en Google+

També és interessant Helper for Google+, que et permet twittejar els continguts de Google+, però que també et permet traduir-los amb Google Translate.

1.3 Com respondre a l’autor d’una publicació en Google+

Replies and More és una extensió que ens inserta un botó per a poder respondre a l’autor de la publicació directament.

1.4 Com integrar Gmail amb Google+

Native GMail for Google Plus és una extensió per a integrar Gmail al teu perfil de Google+.

1.5 Com rebre notificacions d’email, reader i google calendar a la barra de Google.

Google Plus Enhacer et permet rebre les notificacions de Gmail, Reader i Google Calendar a la barra de Google+.

1.6 Amplia les imatges al passar el ratolí per sobre d'elles.

+Photo Zoom ens amplia les imatges que apareguin en el nostre stream tant sols amb passar el ratolí per sobre d’elles. Funciona amb les imatges que pugen els usuaris al serveis, amb les miniatures que acompanyen els enllaços i també amb les fotos dels perfils. Es col·loca a la barra de Google un botó per a desactivar i activar l’extensió segons la nostra necessitat.

1.7 Fixa parts de la interface per a què no es moguin al fer scroll vertical.

Com més baixem per la llista de publicacions, més lluny van quedant els elements de la interface que potser ens agraderia tenir visibles, com la barra superior o alguna de les barres laterals. Això ho podem aconseguir mitjançant Beautify G+ , que ens permet seleccionar alguns elements per a què es quedin fixes mentre baixem.

Els elements de la interface que podem deixar estàtics són les barres superiors (la de Google, i la de menu, les barres laterals i la caixa de publicacions. També podem ocultar les propostes d’usuaris als que afegir als cercles i la petita publicitat de l’aplicació mòbil. A més, inclou un acccés directa a la caonfiguració de l’extensió dins de les opcions de google+ (la rodeta dentada).

Si el que necessitem és únicament que es mantengui fixa la barra de Google podem recorrer a G+Fix, que col·loca un botó a la barra d’eines del navegador que permet activar o desactivar la seva funció.

1.8 Afegeix més dreceres a les que ja té Google+

Google+ ve amb unes dreceres de teclat similars a la resta de serveis, però en el cas que necessitis més, G+ Extended t’afegeix cinc més: “+” per marca +1, “-“ per a treure’l, “p” per alternar el +1, “s” per a compartir la publicació i “e” per a expandir els comentaris antics d’una publicació.



2- COMENTARIS / INTERACCIÓ

2.1 Com fer un -1

-1 Minus One és una extensió de Google+ que ens permet fer el que Facebook mai ens ha deixar...Fer un “No m’agrada” a les publicacions de les persones a les que seguim.

2.2 Com ocultar els comentaris de les publicacions de Google+

+Comment Toggle ens permet amagar la llista de comentaris que tenen algunes publicacions, i ho substitueix per una barra que ens mostra quants hi ha i ens permet expandir-los si els volem llegir.

2.3 Com no permetre que els teus seguidors comparteixin el teu post o deixin un comentari.

Als teus comentaris, adalt a la dreta hi ha una icona que és un cercle amb un triangle dins. Fas click sobre ell i s’obre una finestra amb 4 opcions. La tercera i la quarta són “ arriba a la derecha, hay un icono que es un círculo con un triángulo dentro. Pinchas sobre él y se abre una ventana. En esa ventana hay 4 opciones, la tercera y la cuarta son “desactiva comentaris” i “desactivar opció torna a compartir”

3- CONTACTES

3.1 Com puc convidar a algú.

A la pàgina d’inici, a la columna de la dreta, sota de “Obtén Google+ per al dispositiu mòbil”, hi apareix “Convida persones a unir-se a Google+.