El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

11/7/11

Windows 8 Beta disponible al setembre

Així ho afirmen alguns rumors que en aquests moments circulen per la web. Fins ara pocs detalls es coneixen sobre el desenvolupament del proper sistema operatiu de Microsoft: Windows 8, ja que la companyia encara no ha fet disponible al públic una línia de temps de manera oficial.

No obstant això, extra-oficialment s'han filtrat algunes informacions, encara no confirmades per la companyia, però que afirmen ser de fonts fiables, sobre l'estat actual del proper sistema operatiu. Es va revelar que Windows 8 actualment està en la seva fase de Milestone 3 (M3), concretament en la Build 7989. També s'ha fet saber que la companyia possiblement estigui planejant para dins de molt poc el desenvolupament de Windows 8 Beta, concretament per a les últimes dues setmanes de juliol de 2011: del 14 al 28.

Originalment s'estimava que la pre-beta de Windows 8 es mostraria en la conferència BUILD del mes de Setembre, no obstant això, si el sistema realment es troba en aquesta fase de desenvolupament, és possible que para aquest mes ja estigui disponible la versió beta.

Entre altres dates benvolgudes, tenim el mes de Gener de 2012 per a la versió RC (Release Candidate) de Windows 8, i possiblement en el mes d'Abril Windows 8 es trobi en la seva fase RTM.

Windows 8 arribaria al mercat a meitat de Setembre del proper any. Aquesta data coincideix amb l'anunciat per Microsoft, quan va afirmar que Windows 8 arribaria al públic just 3 anys després del llançament de Windows 7. Així que molt aviat ens trobarem provant les característiques d'aquest nou sistema operatiu, que estarà enfocat en el suport a dispositius tàctils.