El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

12/7/11

La propera setmana comença les tardes de dilluns i dimecres el taller de fotografia digital.

En aquest taller volem apropar als usuaris com fer un molt bon ús de les càmeres digitals, sortint del mode automàtic i utilitzant la resta de funcions.
Si no disposeu de càmera digital, aquesta pot ser una bona opció:

La PEN Mini de Olympus, una nova proposta de la marca que sortirà al mercat el proper mes de setembre, combina un disseny lleuger, facilitat d'ús i capacitat tecnològica per cobrir les expectatives dels afeccionats.
El model estarà disponible en sis colors i destaca per la Live Guide que proporciona als usuaris menys experimentats una valuosa ajuda per controlar de forma intuïtiva paràmetres com l'obertura o la profunditat de camp i aconseguir preses de millor qualitat.

Característiques:


  • Sis filtres artístics: Afegeixen efectes creatius tant a les fotografies com als vídeos en alta definició.

  • L'equip permet realitzar captures en vídeo amb poca llum a una resolució de 1080i Full HD amb so estèreo, que a més es complementa amb l'estabilització d'imatge per a una imatge més definida en forma constant.

  • La I-PM1 és ultracompacta amb un pes de 217 grams i inclou un sensor de 12.3 megapíxeles i tindrà pantalla de 3 polzades.

  • Té sistema de autofocus ultraràpid amb mecànica per a la selecció de fotografies de grup i el seu alt rendiment seqüencial per gravar i possibilitat de dur a terme fotos en tres dimensions.