12/7/11

La propera setmana comença les tardes de dilluns i dimecres el taller de fotografia digital.

En aquest taller volem apropar als usuaris com fer un molt bon ús de les càmeres digitals, sortint del mode automàtic i utilitzant la resta de funcions.
Si no disposeu de càmera digital, aquesta pot ser una bona opció:

La PEN Mini de Olympus, una nova proposta de la marca que sortirà al mercat el proper mes de setembre, combina un disseny lleuger, facilitat d'ús i capacitat tecnològica per cobrir les expectatives dels afeccionats.
El model estarà disponible en sis colors i destaca per la Live Guide que proporciona als usuaris menys experimentats una valuosa ajuda per controlar de forma intuïtiva paràmetres com l'obertura o la profunditat de camp i aconseguir preses de millor qualitat.

Característiques:


  • Sis filtres artístics: Afegeixen efectes creatius tant a les fotografies com als vídeos en alta definició.

  • L'equip permet realitzar captures en vídeo amb poca llum a una resolució de 1080i Full HD amb so estèreo, que a més es complementa amb l'estabilització d'imatge per a una imatge més definida en forma constant.

  • La I-PM1 és ultracompacta amb un pes de 217 grams i inclou un sensor de 12.3 megapíxeles i tindrà pantalla de 3 polzades.

  • Té sistema de autofocus ultraràpid amb mecànica per a la selecció de fotografies de grup i el seu alt rendiment seqüencial per gravar i possibilitat de dur a terme fotos en tres dimensions.