El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

13/1/10

Avui és el dia !!! Ja tenim un NOU entorn virtual de formació (1)

Sí!

Avui, ara ja podreu veure el nou entorn virtual d’aprenentatge (EVA) !
.


Es tracta de l'espai de formació a la Xarxa de Sant Feliu de Llobregat, una plataforma local destinada a oferir formació a qualsevol persona interessada a millorar les seves capacitats i competències al voltant d'Internet i les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació).

Aquesta plataforma formativa permet aprendre sense que això depengui del dia, l'hora o el lloc geogràfic en què es trobi l'alumne/a a través d'un ordinador personal amb connexió a Internet.

La formació a través de la Xarxa i gràcies a recursos d'autoaprenentatge de les TIC permet als participants formar-se i reciclar-se d'una manera flexible i interactiva mitjançant aquest portal de formació de Sant Feliu Ciutat Digital així com desenvolupar habilitats i competències que permeten la introducció en les tècniques de treball en xarxa, l'aprenentatge cooperatiu i l'ús d’eines tecnològiques útils per a l'exercici professional en la Societat de la Informació.



A l'espai de formació a la Xarxa de Sant Feliu de Llobregat és l'alumne/a qui escull l'horari, els dies, els ritmes, la intensitat i el lloc d'autoaprenentatge sense que la resta de companys coincideixin en l'espai i el temps.

Això no vol dir que el participant estigui sol, l'entorn virtual facilita la resolució de dubtes en línia per part de l'equip de dinamitzadors digitals de la xarxa de Punts TIC de Sant Feliu de Llobregat, el contacte interactiu entre els membres de la comunitat d'aprenentatge i la possibilitat de contacte presencial personalitzat en horari d'accés lliure i tutorització de la xarxa de telecentres i Punts TIC locals.

De fet, tots els companys d'aprenentatge són a només un dit de distància, ja que fent clic sobre les icones respectives es poden posar en contacte entre ells, en format missatge de correu electrònic al fòrum.

No?


Us esperem a la vostra nova aula a Internet !