El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

12/1/10

Falta només 1 dia...

Demà a les 18.30 hores, a la sala d'actes de la Torre del Roser (Carrer Joan XXIII, 14) es presentarà l'Espai de formació a la Xarxa de Sant Feliu de Llobregat, un nou entorn virtual d’aprenentatge (EVA) a la ciutat.
.
Un entorn virtual de formació com a nova forma d’aprenentatge en xarxa?
.
Un recurs d'autoaprenentatge de les TIC i Internet?
.
Heu de venir a veure-ho!
.
Aquesta plataforma local està destinada a oferir recursos d’autoformació a qualsevol persona interessada a millorar les seves capacitats i competències al voltant d'Internet i les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació).

També es linkaran altres portals i recursos en línia de formació al voltant de les TIC com les plataformes formatives de diversos representats de la Xarxa Punt TIC (Ribera d'Ebre, Fundació Televall, recursos d'autoaprenentatge de les TIC de l'ODC Òmnia....) així com la plataforma de manuals interactius de The LiveManual Project, el projecte AGREGA de continguts digitals educatius, etc.

En aquest blog ja us hem parlat anteriorment d'altres plataformes virtuals de formació existents a la ciutat de Sant Feliu de Llobregat.

És el cas de l'entorn virtual d'aprenentatge en Moodle del Centre de Formació de persones adultes Mestre Esteve. En aquesta (2009) i en aquesta (2008) entrada ho vam explicar.

Si ets una escola, institut, centre de formació, acadèmia... de Sant Feliu de Llobregat i vols donar-nos a conèixer el teu entorn virtual d'aprenentatge pots deixar-nos un comentari en aquesta entrada o contactar via correu electrònic a l'adreça de contacte del blog o a tic@santfeliu.cat

1 comentari:

SFOL ha dit...

El CEIP Salvador Espriu també disposa d'entorn virtual de formació amb Moodle:

http://agora.xtec.cat/ceip-espriu-sfeliu/moodle/