El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

22/1/10

T'agradaria ser voluntari o voluntària TIC ? Nuri, Juanjo, Miguel i Eleuterio ja ho són

Al nostre blog us hem comentat en altres ocasions la tasca tan important que fan els voluntaris TIC a la ciutat.

Parlem de la Nuri, en Juanjo, en Miguel... i no us oblideu d'Eleuterio... Voluntaris TIC del Casal de la Gent Gran que ajuden a formar a d'altres usuaris d'aquest equipament municipal.

En aquest post ho explicàvem. Són un clar exemple d'entusiasme, voluntat i il·lusió. La perfecta combinació de ganes d'aprendre i descobrir però també d'ajudar a altres persones a descobrir les possibilitats d'obrir una finestra al món amb l'ajut de les TIC i Internet.

Tots 4 fan actuacions d'iniciació a la Informàtica al Casal Municipal de la Gent Gran adaptant-se al ritme d'aprenentatge, fent que tot resulti més fàcil a l'alumnat.
.
I tu?

Ets una apassionada d'Internet? Et tornen boig les noves tecnologies?

T'agradaria ser voluntari o voluntària TIC ?

A Sant Feliu On Line / Sant Feliu ciutat digital tenim molts altres projectes locals d'¡nclusió digital en els quals pots participar segons les teves possibilitats.

Sigui quina sigui la teva edat, grau d'expertesa o experiència amb les TIC, potencial nivell d'implicació... hi tens un lloc.

  • Potser només vols col·laborar en els actes concrets al carrer com el del Dia d'Internet.

  • Les teves preferències van encaminades a crear continguts a Internet i vols donar un cop de mà puntual per crear-ne de relacionats amb l'alfabetització digital?

  • O el que t'agrada més és el tracte amb la gent i voldries destinar 2 hores del teu temps a transferir i interncanviar coneixements, en format seminari, sobre algun tema TIC que t'interessa difondre: programari lliure, xarxes socials, eines col·laboratives, diversitat funcional i noves tecnologies, la perspectiva de gènere a Internet...?


Com apuntar-te: envia un correu a: tic@santfeliu.cat (indicant com vols participar)