El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

13/1/10

Com estem de les TIC a Sant Feliu?

Un dels temes de la Jornada Sant Feliu Ciutat Digital: Fent Xarxa és l'estat de salut TIC a Sant Feliu...

En el marc del projecte Ciutats Digitals 2008-2010, l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, conjuntament amb la Fundació Observatori per a la Societat de la Informació de Catalunya (FOBSIC), ha realitzat una diagnosi sobre les TIC al nostre municipi.
.
Es va realitzar el 2009 a la població de 16 a 74 anys i estudiava quin equipament i quin ús es fa de les TIC a 2 àmbits: les llars i a les empreses de Sant Feliu de Llobregat. A més a més s’ofereix una comparativa amb altres territoris superiors de referència: Catalunya, Espanya i Unió Europea.
..
Aquí podeu veure un breu resum en vídeo (un parell de minuts) de l'estudi:


.
.
Aquí, concretament a "ESTUDIS LOCALS" podreu trobar:
  • Resum de l'estudi sobre l'ús de les TIC a llars i empreses (2009)
  • Equipament i ús TIC de les empreses (2009)
  • Equipament i ús de les TIC al municipi - llars (2009)

El lloc web de la FOBSIC també recull l’estudi “Sant Feliu Ciutat Digital (2009)”, aquí podeu consultar el seu informe.

D’aquesta diagnosi inicial es desprèn que "a nivell de llars i ciutadans, Sant Feliu de Llobregat es troba en una situació capdavantera en matèria de penetració i ús de les TIC, amb una població sensibilitzada que les fa servir d'una manera estable, i amb un potencial de creixement d’ús de l’Administració Digital".

Respecte a la seva situació empresarial, "la sintonia amb les TIC també és alta, amb un ús avançat de les TIC per part del sector productiu, encara que les micropimes necessiten afermar la seva adopció de les TIC".

És a dir, encara queda molt i molt per fer !

Per exemple en matèria de la difusió dels continguts digitals entre el teixit social de la ciutat, a la introducció del comerç electrònic a botigues, pimes i microempreses locals o pel que fa a la implementació i utilització de l'administració electrònica.