El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

12/1/10

Jornada Sant Feliu Ciutat Digital: Fent Xarxa

Aquesta jornada tindrà lloc el proper 13 de gener de 2010, de 18:30 a 20:00, concretament a la Sala d'Actes de la Torre del Roser (c/ Joan XXIII, nº 14, Sant Feliu de Llobregat mapa), l'assistència és gratuïta.

Sota l'organització de l'Ajuntament de Sant Feliu s'ha dissenyat aquesta jornada amb l'objectiu d'acostar a la ciutadania les darreres novetats als voltant de les TIC que estan succeïnt al territori: la santfeliusfera, els premis Sant Feliu Innova, la formació virtual, etc.


Programa de la jornada


  • Presentació de resultats de l’estudi sobre les TIC a Sant Feliu 2009 realitzat per la FOBSIC (Fundació Observatori per la Societat de la Informació i la Comunicació). En Josuè Sallent, director general de Societat de la Informació de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat, serà qui comenti aquests resultats de l'estat de penetració i ús de les TIC a la població.



  • Presentació de l'Espai de formació a la Xarxa de Sant Feliu de Llobregat, una plataforma local destinada a oferir recursos d’autoformació a qualsevol persona interessada a millorar les seves capacitats i competències al voltant d'Internet i les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació). La Sara Arjona serà qui realitzarà aquesta xerrada.






  • Lliurament dels premis als guanyadors dels Premis Extraordinaris Sant Feliu Ciutat Digital.






  • Blogosfera local, a càrrec de Mario Daban.







  • Cloenda i refrigeri.


Més informació Web de l'Ajuntament de Sant Feliu