El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

20/1/10

Felicitats Televall pel vostre Concurs de Microrelats

La gent de Televall ja ens tenen acostumats al seu saber fer.

Compten amb més de 9 anys d'experiència en la lluita contra la fractura digital en un entorn rural apostant per la dinamització social i econòmica per acostar les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) a tots els àmbits de la comarca del Ripollès i als territoris veïns (Garrotxa i Cerdanya).

De fet Televall va ser el primer centre de teletreball a Catalunya i ha impulsat actuacions pioneres en el camp de la difusió de les TIC com el videomaton, el blog de la memòria o els premis Mediavall i la seva recerca de nous talents i creadors de continguts digitals professionals i amateurs.

La última actuació que ens ha sorprès ha estat el seu I Concurs de Microrelats de la Fundació Televall que és una convocatòria oberta de micro-relats, sense categories d'edat ni de temàtica. Els textos no podran excedir els 140 caràcters (títol inclòs) i cada autor podrà presentar dos microrelats com a màxim. S'acceptaran obres escrites en català, castellà, anglès o francès.

Els autors hauran d'enviar les seves obres i les seves dades de contacte a: concurs@televall.com.

El termini de presentació dels textos serà el proper 20 de març, la constitució del Jurat es farà pública a principis de març tot i que també recolliran les opinions dels lectors a través d'un premi del públic. L'autor guanyador s'emportarà un e-book.

En Jordi, en Gaspar... sempre ens sorprenen!


Mireu com expliquen la seva raó de ser:


L'acció de Televall se significa sobre el concepte tranversal de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), entenent la tranversalitat com l'abastiment de tots els recursos necessaris per fer possible un pla d'acció concret. És a dir, cal, abans d'arribar a un destí, assegurar-nos que el camí per on hem de passar és transitable i si no ho és, l'hem de preparar perquè ho sigui. Com ens ensenya el Viatge a Ítaca de Konstantinos Kavafis, ens enriqueix més el viatge que l'arribada a port: "Ítaca t'ha donat el bell viatge. Sense ella no hauries pas sortit cap a fer-lo. Res més no té que et pugui ja donar. Aplicant la poesia a la vida real, no podem pretendre executar un pla de formació a la comarca sense abans dotar-la de l'infraestructura necessària per fer-ho (banda ampla, equipaments TIC...).