20/1/10

Quien tiene un amigo tiene un tesoroEl 3cat24, pàgina web de notícies de TV3 i Catalunya Ràdio, vol mostrar el que es fa a la Blogosfera catalana i diàriament destaca un blog amb contingut interessant.El dijous 14 de gener li ha tocat a aquest. Ho pots veure aquí:

Això vol dir que promocionaran el blog a través de la pàgina de Facebook de 3cat24 (http://bit.ly/901MGm), el seu Twitter (http://twitter.com/elmeu3cat24) i el seu Delicious (http://delicious.com/3cat24).

Al ciberespai també és molt important tenir amics i amigues...

Sí, sí. El fet d'haver estat destacats sorgeix d'una recomanació de l'inefable Olga Cuevas, dinamitzadora digital, teletreballadora, formadora en línia i presencial...


Recordeu que ens va visitar fa poc? Aquí i aquí podeu refrescar la memòria.

Aquí podeu consultar un llistat de tot el que s'ha recomanat des que va començar el 9 d'octubre del 2008 aquest servei de destacat de blogs http://www.3cat24.cat/noticia/326283

De fet, la gent de "Toies!", flamants guanyadors del Premi extraordinari Sant Feliu Ciutat Digital 2009 a la categoria de "Millor bloc de la blocosfera local", ja van ser blog destacat l'any 2009.