El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

15/3/11

Vídeo-reportatge sobre la "Casa d'Oficis", un projecte de Sant Feliu Online

Aquesta es la tercera edició de la Casa d'oficis Sant Feliu Ciutat Digital. La Casa d'Oficis té com a objectius fer que les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) arribin a tots els ciutadans i entitats de la ciutat, d'una banda, i de l'altra, formar alumnes-treballadors en ocupacions de l'àmbit de les TIC. D'aquesta manera, se'ls capacitarà professionalment per tal d'afavorir la seva posterior inserció laboral en aquest sector, ja sigui per compte de les empreses del sector que treballen a la ciutat o per compte propi creant la seva empresa.

Jo Montse Collado ex alumna-treballadora de la segona edició de la Casa d'oficis, gracies aquest projecte estic treballant com a dinamitzadora del Punt Tic Palau Falguera en horari de tardes. Alguns altres companys també han participant, i continuen participant directament amb treballs per l'ajuntament de Sant Feliu.

La Casa d'Oficis Sant Feliu Ciutat Digital III és un programa de formació i treball del Servei d'Ocupació de Catalunya cofinançat per la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu i organitzat per l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

En aquesta ocasió han fet menció d'aquest projecte en la pagina oficial del Punt Tic amb la realització d'un Vídeo-reportatge que podreu visualitzar a continuació.

2 comentaris:

Lidia ha dit...

Quins records!

Una experiència inoblidable, sens dubte on m'ho he passat d'allò mes be i apres un munt de coneixements, una de les millors etapes de la meva vida.

Li diria als nois i noies de la Casa d'Oficis que aprofitin i s'esforcin tant com puguin
perquè el seu esforç a la llarga pot tenir recompensa.

De ben segur que en aquesta edició hi han joves promeses!

Pablo Muiño ha dit...

Gràcies Lídia!

Casos com el teu, el de la Montse Collado, l'Iván, en Pau, l'Ana Belén, etc. són allò que fa que la Casa d'Oficis tingui sentit.

Malauradament sempre hi ha persones que no entenen que és un programa de formació-treball.