El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

17/10/11

Cloenda de la Casa d'Oficis Sant Feliu Ciutat Digital III


El passat dijous 13 d’octubre va tindre lloc al centre integral de formació Aula Sant Feliu l'acte de cloenda i lliurament de diplomes als alumnes de la Casa d'Oficis Sant Feliu Ciutat Digital III.


L'acte va tindre una xerrada sobre Noves tendències i innovació a l'educació, a càrrec de l'antropòleg social i cultural i assessor TIC Jordi Jubany. També s'ha presentat un audiovisual del projecte elaborat pels mateixos alumnes de la Casa d'Oficis i han intervingut el regidor de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Sant Feliu, Manel Carrión, i la regidora de Promoció Econòmica, Maria Cinta Daudé. Han tancat l'acte el cap del Servei de Societat del Coneixement de la Direcció General de la Societat de la Informació, Ricard Faura; el cap del Servei de Promoció de l'Ocupació del Servei d'Ocupació de Catalunya, Eduardo Luzarraga; i l'alcalde de Sant Feliu, Jordi San José, qui ha destacat la importància de la col•laboració d'aquests dos serveis per fer possible projectes com el de la Casa d'Oficis.


Casa d'Oficis Sant Feliu Ciutat Digital III és un programa de formació i treball ubicat a l'Aula Sant Feliu que qualifica a 20 joves, d'entre 16 i 24 anys, en l'ocupació de Dinamitzador/a digital multimèdia. Durant el seu any de durada, a més de la formació, els alumnes-treballadors adquireixen experiència pràctica professional en aquesta especialitat gràcies als treballs que desenvolupen en col•laboració amb les entitats sense afany de lucre de la ciutat.


Té com a objectius fer que les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) arribin a tots els ciutadans i entitats de la ciutat, d'una banda, i de l'altra, formar alumnes-treballadors en ocupacions de l'àmbit de les TIC. D'aquesta manera, se'ls capacita professionalment per tal d'afavorir la seva posterior inserció laboral en aquest sector, ja sigui per compte de les empreses del sector que treballen a la ciutat o per compte propi creant la seva empresa.


La Casa d'Oficis Sant Feliu Ciutat Digital III és un programa de formació i treball del Servei d'Ocupació de Catalunya cofinançat per la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu i organitzat per l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.

1 comentari:

Lidia ha dit...

Esperem que es segueixi realitzant la Casa d'Oficis molts anys mes ja que es una bona oportunitat per a tothom i s'aprofita i a mes a mes es dona un servei a la ciutat.

Per molts a sigut un abans i un després, sens dubte una experiència inoblidable que recomano a tots els joves!