El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

21/11/07

3ª cibermarató de la Fundació Vicente Ferrer

Cibersolidaris/es...

El dia 20 de novembre comença la 3a edició de la Cibermarató de la Fundació Vicente Ferrer “Apadrina para dejar de apadrinar”, que durarà fins el pròxim 20 de desembre.

La Fundació Vicente Ferrer es una ONGD (Organització No Governamental pel Desenvolupament) que porta més de 40 anys treballant en una de les regions més pobres i necessitades de l’Índia (Anantapur).


La frase “apadrina para dejar de apadrinar” ens proposa una reflexió amb la qual la Fundació vol fer arribar al màxim de persones possibles el missatge de que cada nen apadrinat forma part en el canvi del desenvolupament de la zona i que les futures generacions podran gaudir d’una vida digne i humana.


La celebració d’aquesta Cibermarató és de vital importància, ja que en l’ultima edició es van aconseguir al voltant de 3.000 nous apadrinaments que van ajudar substancialment al treball realitzat per la ONGD a l’Índia.


Per tal de que la Cibermarató arribi al màxim de població, s’ha creat una petita web allotjada a: www.fundacionvicenteferrer.org i un telèfon: 902 370 377 per tal de que les persones hi puguin participar.

També s’utilitzen altres modes de difusió de la CiberMarató com banners per a webs, un anunci per la televisió, publicitat a la premsa, pòsters, tríptics, postals, un correu electrònic per a recomenar-lo a alguna persona interessada, etc...

Noves tecnologies aplicades a la solidaritat...

Pots seguir el comptador en el web general http://www.fundacionvicenteferrer.org/ i el dia a dia del CiberMarató al blog de la Fundación Vicente Ferrer