6/11/07

Benvingut, Eloi!

Des d'ahir, si veniu al Telecentre en horari de matí, haureu notat un canvi. Què li ha passat a l'Antonio? S'ha encongit? Algú l'ha rentat amb aigua calenta?

No! És el nostre nou dinamitzador digital del Telecentre Falguera, l'Eloi Salas.

L'Eloi és Treballador Social, i pràcticament va nèixer amb un ordinador a sota el braç. S'autodefineix com un "friqui de la informàtica", sobretot de la navegació per Internet i de jocs com el HatTrick. També és un apassionat dels programes d'intercanvi d'arxius (p2p), encara que l'eMule no li agrada gaire (-"és un niu de virus!"-, ens diu).

Escolta molta música, sobretot Ska clàssic i punk, i no s'apunta a la guerra entre Internet i la televisió, sinò que es distreu amb les dues pantalles. De la "caixa tonta" li agraden sèries "enganxoses" com Lost, Heroes o Prison Break, i animacions amb crítica social com The Simpsons, Padre de familia i Futurama.

Aquí podeu veure la cerimònia de Traspàs De Claus, oficiada amb tot el protocol d'una abdicació reial. Adéu, Antonio! Benvingut, Eloi!


1 comentari:

Unknown ha dit...

Pero seras cab... allero!! Esto va a tener venganza!! Mas vale que no te coja en ninguna situación comprometida, porque a la que te descuides estaras en el bloc!!!!!

Saludos a tots/es