El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

13/11/07

Nou Butlletí dels usuaris de Guifi.net !!!



[guifi-butlleti] Butlletí dels Usuaris de guifi.net


El col·lectiu d'usuaris de guifi.net vinculats al grup de comunicació ha cregut que és interessant que totes les persones que utilitzen guifi.net tinguin un canal de comunicació per saber què està passant, per això, us han preparat el primer número del Butlletí dels Usuaris de guifi.net que trobareu a l'enllaç que us adjuntem, en el qual destaquem el lliurament del Premi Nacional de Telecomunicacions a guifi.net i algunes informacions més que poden ser del vostre interès:



Aquí us posem el resum del primer número, corresponent al 13 de novembre de 2007:



Premi Nacional de Telecomunicacions 2007 a guifi.net

El jurat dels Premis Nacionals de Radiodifusió, Televisió, Internet i Telecomunicacions ha guardonat Guifi.net amb el Premi Nacional de Telecomunicacions perquè és una xarxa de telecomunicacions oberta, de banda ampla i neutral, que, tot respectant els criteris marcats per la normativa vigent, assoleix prestacions d'alt nivell i a baix cost, i garanteix l'accés universal a la societat de la informació i la incorporació de serveis de valor afegit allà on és implantada. El jurat ha ressaltat també que els 2.700 nodes de xarxa ja operatius, i el seu ritme de creixement arreu de Catalunya són una contribució important a l'equilibri territorial, així com una bona forma d'afrontar l'escletxa digital. Aquest va ser el veredicte del Jurat al concedir el premi a guifi.net. L'acte de lliurament va tenir lloc el dia 6 de novembre a la tarda al Petit Palau del Palau de la Música Catalana a Barcelona, al qual hi vàrem assistir un nombrós grup de representants de guifi.net

Des de fa temps ens estem plantejant la necessitat d'engegar la creació de la Fundació que ajudi al desenvolupament de la Xarxa Oberta. Tenim un esborrany dels Estatuts de la Fundació però per constituir la Fundació cal que aquesta disposi d'un capital fundacional mínim de 30.000 euros, la dotació econòmica (15.000 euros) que acompanyava al Premi Nacional de Telecomunicacions es dedicarà a la creació de la Fundació, això és la meitat del capital fundacional mínim necessari. La resta poden ser les aportacions voluntàries que fem els integrants de guifi.net podem fer per aconseguir tenir el capital necessari per tal que puguem fer-la realitat. La Llei de Fundacions estableix que les aportacions poden ser en diners o en béns i drets.Hem obert un apadrinament amb la intenció de veure quins equipaments de nodes i supernodes (béns), els integrants de guifi.net estem disposats a donar-los per a la constitució de la Fundació, en el benentès que la Fundació els deixarà en dipòsit al mateix lloc on actualment estan instal·lats. Deixem obert l'apadrinament per tal que tothom que vulgui pugui manifestar el seu interès en fer alguna donació.
.
.
Guia d'Instal·lació de Guifi.net ONLINE! Més informació

Creació de la comissió guifi.net al Poblenou de Barcelona Més informació
.
>>> instal·lacions:

Reinstal·lat el servidor de la web de guifi.net Més informació
.
.
>>> guifi.net als mitjans:

La Xarxa Catalana de Televisions Locals dedica un espai de La Malla a guifi.net
Més informació

Recull de notícies de guifi.net Més informació
.
.
>>> normativa:

Antenes en Comunitats de Propietaris o de Veïns Més informació

_______________________________________________
guifi-butlleti mailing list
guifi-butlleti@llistes.projectes.lafarga.cat
https://llistes.projectes.lafarga.cat/cgi-bin/mailman/listinfo/guifi-butlleti