22/11/07

Gresca i Web 2.0 al barri!

Ningú és capaç de questionar el valor i la utilitat de la Web 2.0. Fins ara particulars, empreses i entitats del tercer sector n'han fet ús. Però i l'Administració? No s'apunta al tren de l'evolució de la Xarxa?

Doncs sí, i cada cop més! L’Oficina d’Intervenció Integral dels Barris de Can Calders i La Salut n'és un exemple. Us expliquem:El 10 de novembre es va celebrar la primera Jornada de dinamització al carrer, als voltants de la Plaça de les Roses. Aquesta jornada està emmarcada dins de les activatats del projecte Fem Barri. Música, participació i xocolata calenta, un bon pla que havia de ser immortalitzat.Si us fixeu, al web de la jornada podeu veure com s'han utilitzat eines 2.0 per a emmagatzemar i compartir les imatges i el vídeo. En aquest cas, YouTube i PicasaWeb.

Aquestes eines permeten que hom pugui fer comentaris, subscriure's per a rebre els nous continguts que es publiquin, enganxar les fotos o el vídeo al nostre bloc o al nostre web... En definitiva, són eines que permeten la participació de l'usuari.

I ara us deixem amb el vídeo de la jornada. Ritme!


4 comentaris:

Anònim ha dit...

ciao a tutti..
mi piace la clase

Anònim ha dit...

Podrías dirme a hon esta ubicat aquet barri? no conec gaire sant feliu
gracias.
Jo no sabia que fs tan facil accedir a la pagina. A paartir d'hara tindreu comentaris mes subin.
adeu
no tingueu en compte las faltas d'ortografia estic aprenen a escrire el idioma.

Anònim ha dit...

la importancia de lalimentacio en malalts de fm
es necessaria una ingesta de 2 racions de lactius per cubrir els requeriments de calci.
aliments recomenats< rics en acids grassos omega 3:peixos blaus,oli de llinosa de nou,de soja,de germen de blat i davellana.

Anònim ha dit...

Es muy interesante este tipo de información.