20/1/10

Felicitats Televall pel vostre Concurs de Microrelats

La gent de Televall ja ens tenen acostumats al seu saber fer.

Compten amb més de 9 anys d'experiència en la lluita contra la fractura digital en un entorn rural apostant per la dinamització social i econòmica per acostar les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) a tots els àmbits de la comarca del Ripollès i als territoris veïns (Garrotxa i Cerdanya).

De fet Televall va ser el primer centre de teletreball a Catalunya i ha impulsat actuacions pioneres en el camp de la difusió de les TIC com el videomaton, el blog de la memòria o els premis Mediavall i la seva recerca de nous talents i creadors de continguts digitals professionals i amateurs.

La última actuació que ens ha sorprès ha estat el seu I Concurs de Microrelats de la Fundació Televall que és una convocatòria oberta de micro-relats, sense categories d'edat ni de temàtica. Els textos no podran excedir els 140 caràcters (títol inclòs) i cada autor podrà presentar dos microrelats com a màxim. S'acceptaran obres escrites en català, castellà, anglès o francès.

Els autors hauran d'enviar les seves obres i les seves dades de contacte a: concurs@televall.com.

El termini de presentació dels textos serà el proper 20 de març, la constitució del Jurat es farà pública a principis de març tot i que també recolliran les opinions dels lectors a través d'un premi del públic. L'autor guanyador s'emportarà un e-book.

En Jordi, en Gaspar... sempre ens sorprenen!


Mireu com expliquen la seva raó de ser:


L'acció de Televall se significa sobre el concepte tranversal de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), entenent la tranversalitat com l'abastiment de tots els recursos necessaris per fer possible un pla d'acció concret. És a dir, cal, abans d'arribar a un destí, assegurar-nos que el camí per on hem de passar és transitable i si no ho és, l'hem de preparar perquè ho sigui. Com ens ensenya el Viatge a Ítaca de Konstantinos Kavafis, ens enriqueix més el viatge que l'arribada a port: "Ítaca t'ha donat el bell viatge. Sense ella no hauries pas sortit cap a fer-lo. Res més no té que et pugui ja donar. Aplicant la poesia a la vida real, no podem pretendre executar un pla de formació a la comarca sense abans dotar-la de l'infraestructura necessària per fer-ho (banda ampla, equipaments TIC...).