El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

12/1/10

Zoom: Gent On Line >>> Coneguem a Sara i el seu perfil innovador

Sí, sí... Al web del programa Sant Feliu Ciutat Digital de l'Ajuntament de Sant Feliu podreu trobar interessants entrevistes a personatges de la nostra ciutat relacionats directament amb l'ús de les noves tecnologies, Internet... Concretament es tracta de la secció Zoom: Gent On Line

Fa un temps, en aquest mateix blog us vam presentar la Marta i la Maria, dues emprenedores locals dels continguts audiovisuals, mentre que el blog Sant Feliu Innova també va es va fer ressò de l'Anna, un perfil innovador en el camp de creació digital audiovisual, i d'en Manel un consultor tecnològic molt actiu.

Avui li toca a la Sara Arjona tota una experta en tecnologia web aplicada a l'educació:
.
.
Treballa al Departament d'Educació desenvolupant projectes educatius digitals com els Quaderns Virtuals, l'Àgora i el MeRLí.

Entre les preguntes que la Sara ens va respondre trobem algunes d'aquestes:
  • Què penses que les TIC poden aportar a l'educació?
  • Per què programari lliure?
  • Què en penses d’e-learning? Quin futur l’espera?
  • El món de les tecnologies continua sent molt masculí... Com valores la teva incorporació a un món com el de la informàtica des d’una perspectiva de gènere?
A què espereu per llegir la entrevista?

Segur que la nostra "xerrada" amb la Sara us sembla molt interessant i us ajuda a descobrir una persona nascuda a la nostra ciutat i amb amb gran neguit TIC.
.
Demà, en el marc de Jornada Sant Feliu Ciutat Digital: Fent Xarxa, la Sara presentarà el nou Espai de formació a la Xarxa de Sant Feliu de Llobregat.
.
Qui millor per presentar el nou virtual d'aprenentatge centrat en recursos d'autoaprenentatge de les TIC?
.
Recordeu que si sou de Sant Feliu i estu portant a terme alguna activitat professional innovadora o relacionada amb les noves tecnologies, i que sigui d'interès local, us podeu posar en contacte amb nosaltres al correu "tic (arrova)santfeliu.cat" (sense les cometes i escrivint el símbol de l'arrova) amb el vostre nom i número de telèfon o correu electrònic.

Fins a la propera entrevista ! ! ! Serà la vostra o no?