El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

14/1/10

Sant Feliu Ciutat Digital: Fent Xarxa

Ahir, a les 18:30 hores, va tenir lloc a la Torre del Roser la jornada Sant Feliu Ciutat Digital: Fent Xarxa. A l'acte van assistir una seixantena de persones.


En primer lloc, en Josuè Sallent, director general de la Societat de la Informació de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat, va presentar els resultats de l'estudi sobre les TIC a Sant Feliu d'aquest any passat 2009. Els resultats de l'estudi van ser molt favorables ja que la població de Sant Feliu és força activa en la utilització de les noves tecnologies. Tot i això, va insistir en que s'havia de seguir treballant perquè les noves tecnologies arribin a tothom.


En acabar la presentació dels resultats de l'estudi la Sara Arjona, enginyera informàtica, va explicar als assistents en que consistia l'Espai de formació a la Xarxa. La Sara va parlar de Moodle, una plataforma que permet crear entorns virtuals d'ensenyament i les possibilitats que ofereix.


Seguidament es va fer el lliurament dels Premis Extraordinaris 2009 "Sant Feliu Ciutat Digital". Aquests van ser els guanyadors.


Per finalitzar l'acte Mario Daban va parlar de Toies, bloc que va rebre una menció honorífica per ser el bloc més destacat de la comunitat blocaire de Sant Feliu.