El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

26/1/10

La Josefa i la Mari Carmen al PuntTIC!

Potser ja les haureu vist al bulltetí informatiu TIC que va arribar a totes les bústies de Sant Feliu de Llobregat... però avui ens volem apropar una mica més a la Josefa i la Mari Carmen, dues usuàries de l'Accés Lliure del Punt TIC del Palau Falguera.

Va començar abans de l'estiu el seu romanç amb la informàtica. Sí perquè la Josefa des que va iniciar-se als cursos que es van fer a la Torre del Roser, un cop va acabar, no ha deixat de practicar dia rere dia al Punt TIC del Palau Falguera.

"Una cosa que me gusta mucho es buscar fotografías de paisajes, hace poco estuve viendo unas fotos de Collserola muy bonitas... el campo me encanta!" afirma Josefa.

Des de llavors ha pogut consolidar els seus coneixements en el funcionament del correu electrònic, ha trobat l'Administració de Loteria que ven el número que compra per Nadal cada any i també ha pogut veure botigues de mobles a prop del seu poble.

La Mari Carmen ha fet molts cursos amb nosaltres (Iniciació, Internet, Fotografia Digital) i és tot un exemple d'optimisme i simpatia! De vegades quan no fa curs es passa una estona i equipada amb el seu portàtil ens consulta els dubtes que tingui.

"En ocasiones también me apunto cosas que me llaman la atención, palabras que no sé que significan, lugares que he visitado o tengo previsto visitar y busco información sobre el tema" confessa la Mari Carmen deixant entreveure el seu esperit inquiet!

Josefa, Mari Carmen: gràcies per deixar-nos acompanyar-vos en el vostre aprenentatge!