25/1/10

T'agradaria ser voluntari o voluntària TIC? A la Montse i la Lídia SÍ

Sí, sí! Així de ràpides són elles.

La Montse i la Lidia s'han posat en contacte amb nosaltres perquè volen ser voluntàries TIC.

El divendres passat es va publicar el post informatiu sobre el tema i avui dilluns ja ens havien deixat un correu a tic@santfeliu.cat amb les seves dades de contacte i indicant com volen participar.

Aquí podeu veure les primeres en respondre: la de la dreta és la Montse i a la esquerra trobeu la Lídia.
.

Totes dues són alumnes-treballadores de la Casa d'Oficis de noves tecnologies de Sant Feliu de Llobregat.


Sembla que estan especialment interessades en apropar les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) a les persones amb diversitat funcional de Sant Feliu de Llobregat.

Afirmen estar disposades a crear una bitàcola sobre el tema com a eina de recolzament al treball amb aquest col·lectiu tan sotmès a fractura digital. Ho veuen com l'obertura d'una finestra.

Ja ho veieu, la Montse i la Lidia, dues cosines amb empenta!

Per cert, igual us sembla que ja coneixeu la Montse, no?

Feu memòria!

Al desembre vau rebre a la vostra casa el darrer Butlletí Municipal, no? El número 434. Recordeu el suplement especial amb continguts sobre les TIC "Suplement L'Ajutament 24 hores" ?

Allà (pàgina 7) sortien unes declaracions de la Montse com alumna-treballadora de la Casa d'Oficis, concretament de l'especialitat de Dinamització Digital Multimèdia, on parlava sobre formació i alfabetització digital.


Aquí us presentem, en primícia, la resta de declaracions de la Montse:

"Montse Collado és alumna de la Casa d’Oficis “Sant Feliu ciutat digital”, un programa de formació-treball que capacita joves aturats d’entre 16 i 24 anys.
.
Ens ha explicat que aquest projecte l’està aportant un coneixement en el món de les TIC i la dinamització digital multimèdia però també unes capacitats per al futur professional que l’espera: “La Casa d’Oficis està fomentant l’autoaprenentatge i cada vegada sóc més autònoma a l’hora d’afrontar problemes que poden anar sorgint, ja sigui amb l’ordinador, amb la càmera digital de vídeo o l’edició de fotografies...”.
.
La Montse també recomanaria l’experiència a tots els joves de Sant Feliu amb inquietuds per les noves tecnologies i que vulguin fer-ne la seva professió, ja sigui per incorporant-se a les empreses del sector o per compte propi creant la seva pròpia empresa: “Aquest treball la veritat és que m'agrada molt, ja que és un ofici molt gratificant perquè veus les millores que fan cadascun dels companys i pots accedir a aquest treball una vegada publicat correctament en un lloc públic a Internet, a un bloc on cada dia ens visita més gent, etc. (...) Volem que la ciutadania participi en les noves tecnologies, aprenguin programes i aplicacions noves i coneguin el treball que estem desenvolupant un grapat de nois i noies en l’àmbit de les TIC a Sant Feliu de Llobregat.” Segur que d’aquí a poc sentim a parlar d’algun dels curtmetratges, entrevistes en vídeo o documentals d’aquesta futura creadora audiovisual santfeliuenca."

.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

RECORDA!

Ets una apassionada d'Internet?

Et tornen boig les noves tecnologies?

T'agradaria ser voluntari o voluntària TIC ?

2 comentaris:

Montse Collado ha dit...

Moltes gracies, per el vostre post.

Lidia ha dit...

La veritat que volem començar tant la montse com jo a ser voluntaries!
gracies pel post ;)