El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

25/1/10

T'agradaria ser voluntari o voluntària TIC? A la Montse i la Lídia SÍ

Sí, sí! Així de ràpides són elles.

La Montse i la Lidia s'han posat en contacte amb nosaltres perquè volen ser voluntàries TIC.

El divendres passat es va publicar el post informatiu sobre el tema i avui dilluns ja ens havien deixat un correu a tic@santfeliu.cat amb les seves dades de contacte i indicant com volen participar.

Aquí podeu veure les primeres en respondre: la de la dreta és la Montse i a la esquerra trobeu la Lídia.
.

Totes dues són alumnes-treballadores de la Casa d'Oficis de noves tecnologies de Sant Feliu de Llobregat.


Sembla que estan especialment interessades en apropar les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) a les persones amb diversitat funcional de Sant Feliu de Llobregat.

Afirmen estar disposades a crear una bitàcola sobre el tema com a eina de recolzament al treball amb aquest col·lectiu tan sotmès a fractura digital. Ho veuen com l'obertura d'una finestra.

Ja ho veieu, la Montse i la Lidia, dues cosines amb empenta!

Per cert, igual us sembla que ja coneixeu la Montse, no?

Feu memòria!

Al desembre vau rebre a la vostra casa el darrer Butlletí Municipal, no? El número 434. Recordeu el suplement especial amb continguts sobre les TIC "Suplement L'Ajutament 24 hores" ?

Allà (pàgina 7) sortien unes declaracions de la Montse com alumna-treballadora de la Casa d'Oficis, concretament de l'especialitat de Dinamització Digital Multimèdia, on parlava sobre formació i alfabetització digital.


Aquí us presentem, en primícia, la resta de declaracions de la Montse:

"Montse Collado és alumna de la Casa d’Oficis “Sant Feliu ciutat digital”, un programa de formació-treball que capacita joves aturats d’entre 16 i 24 anys.
.
Ens ha explicat que aquest projecte l’està aportant un coneixement en el món de les TIC i la dinamització digital multimèdia però també unes capacitats per al futur professional que l’espera: “La Casa d’Oficis està fomentant l’autoaprenentatge i cada vegada sóc més autònoma a l’hora d’afrontar problemes que poden anar sorgint, ja sigui amb l’ordinador, amb la càmera digital de vídeo o l’edició de fotografies...”.
.
La Montse també recomanaria l’experiència a tots els joves de Sant Feliu amb inquietuds per les noves tecnologies i que vulguin fer-ne la seva professió, ja sigui per incorporant-se a les empreses del sector o per compte propi creant la seva pròpia empresa: “Aquest treball la veritat és que m'agrada molt, ja que és un ofici molt gratificant perquè veus les millores que fan cadascun dels companys i pots accedir a aquest treball una vegada publicat correctament en un lloc públic a Internet, a un bloc on cada dia ens visita més gent, etc. (...) Volem que la ciutadania participi en les noves tecnologies, aprenguin programes i aplicacions noves i coneguin el treball que estem desenvolupant un grapat de nois i noies en l’àmbit de les TIC a Sant Feliu de Llobregat.” Segur que d’aquí a poc sentim a parlar d’algun dels curtmetratges, entrevistes en vídeo o documentals d’aquesta futura creadora audiovisual santfeliuenca."

.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

RECORDA!

Ets una apassionada d'Internet?

Et tornen boig les noves tecnologies?

T'agradaria ser voluntari o voluntària TIC ?

2 comentaris:

Montse Collado ha dit...

Moltes gracies, per el vostre post.

Lidia ha dit...

La veritat que volem començar tant la montse com jo a ser voluntaries!
gracies pel post ;)