El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

13/1/10

La rica blocosfera local de Sant Feliu de Llobregat

Un altre dels temes de la Jornada Sant Feliu Ciutat Digital: Fent Xarxa és la presentació en societat de la blogosfera local, és a dir del ric ecosistema de blocs i bitàcoles de la nostra ciutat.
.
En Mario Daban, co-autor del bloc "Toies!" farà una breu xerrada sobre el viu entramat de blogs relacionats amb Sant Feliu de Llobregat.
.
Aquesta pinzellada ens permetrà comprovar l'explosió del fenomen més emergent i popular a Internet a la nostra ciutat.
.

El blog "Toies!" recollirà el Premi extraordinari Sant Feliu Ciutat Digital 2009 a la categoria de "Millor bloc de la blocosfera local". Aquesta merescuda menció honorífica és la culminació d'una bitàcola que va néixer el 2007 i incorpora continguts culturals, històrics, viatges, actualitat, etc.

Entre ells un taller de fotografia que ja ha arribat als 100 lliuraments, els diversos posts de la mini sèrie de quatre capítols sobre la Setmana Tràgica a Sant Feliu de Llobregat o els 30 lliuraments de Buscant maçons amb nom propi ( i 30).

Tot un luxe en forma de continguts digitals de qualitat per a la nostra ciutat !
.
Aprofitem per recordar-vos que teniu a la vostra disposició la SantfeliSfera.

www.santfeliu.cat/sfera


Què dieu? Com? Què és la SantfeliuSfera?

La SantfeliuSfera és la comunitat que aglutina tota la xarxa de blocs, fotologs, videoblogs... relacionats amb Sant Feliu.

Per saber més cliqueu aquí.

La idea de agrupar-los en un lloc va iniciar-se a finals del 2006.

Actualment la SantfeliuSfera compta amb més de 160 blocs i incorpora les actualitzacions d'entrades de la xarxa de blogs santfeliuencs.

Podreu seguir amb facilitat la conversa local a Internet. Les entrades més recents apareixen en un nivell superior de lectura a les menys actualitzades.

Aquest vídeo ho explica:

Si tens un bloc i encara no ho sabem, pots enviar-nos un correu a santfeliusfera (arrova)santfeliu.cat i formarà part de la SantfeliuSfera.