22/1/10

T'agradaria ser voluntari o voluntària TIC ? Nuri, Juanjo, Miguel i Eleuterio ja ho són

Al nostre blog us hem comentat en altres ocasions la tasca tan important que fan els voluntaris TIC a la ciutat.

Parlem de la Nuri, en Juanjo, en Miguel... i no us oblideu d'Eleuterio... Voluntaris TIC del Casal de la Gent Gran que ajuden a formar a d'altres usuaris d'aquest equipament municipal.

En aquest post ho explicàvem. Són un clar exemple d'entusiasme, voluntat i il·lusió. La perfecta combinació de ganes d'aprendre i descobrir però també d'ajudar a altres persones a descobrir les possibilitats d'obrir una finestra al món amb l'ajut de les TIC i Internet.

Tots 4 fan actuacions d'iniciació a la Informàtica al Casal Municipal de la Gent Gran adaptant-se al ritme d'aprenentatge, fent que tot resulti més fàcil a l'alumnat.
.
I tu?

Ets una apassionada d'Internet? Et tornen boig les noves tecnologies?

T'agradaria ser voluntari o voluntària TIC ?

A Sant Feliu On Line / Sant Feliu ciutat digital tenim molts altres projectes locals d'¡nclusió digital en els quals pots participar segons les teves possibilitats.

Sigui quina sigui la teva edat, grau d'expertesa o experiència amb les TIC, potencial nivell d'implicació... hi tens un lloc.

  • Potser només vols col·laborar en els actes concrets al carrer com el del Dia d'Internet.

  • Les teves preferències van encaminades a crear continguts a Internet i vols donar un cop de mà puntual per crear-ne de relacionats amb l'alfabetització digital?

  • O el que t'agrada més és el tracte amb la gent i voldries destinar 2 hores del teu temps a transferir i interncanviar coneixements, en format seminari, sobre algun tema TIC que t'interessa difondre: programari lliure, xarxes socials, eines col·laboratives, diversitat funcional i noves tecnologies, la perspectiva de gènere a Internet...?


Com apuntar-te: envia un correu a: tic@santfeliu.cat (indicant com vols participar)

1 comentari:

Jobove - Reus ha dit...

dono una ullada al teu blog

salutacions des de Reus