El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

20/1/10

Quien tiene un amigo tiene un tesoroEl 3cat24, pàgina web de notícies de TV3 i Catalunya Ràdio, vol mostrar el que es fa a la Blogosfera catalana i diàriament destaca un blog amb contingut interessant.El dijous 14 de gener li ha tocat a aquest. Ho pots veure aquí:

Això vol dir que promocionaran el blog a través de la pàgina de Facebook de 3cat24 (http://bit.ly/901MGm), el seu Twitter (http://twitter.com/elmeu3cat24) i el seu Delicious (http://delicious.com/3cat24).

Al ciberespai també és molt important tenir amics i amigues...

Sí, sí. El fet d'haver estat destacats sorgeix d'una recomanació de l'inefable Olga Cuevas, dinamitzadora digital, teletreballadora, formadora en línia i presencial...


Recordeu que ens va visitar fa poc? Aquí i aquí podeu refrescar la memòria.

Aquí podeu consultar un llistat de tot el que s'ha recomanat des que va començar el 9 d'octubre del 2008 aquest servei de destacat de blogs http://www.3cat24.cat/noticia/326283

De fet, la gent de "Toies!", flamants guanyadors del Premi extraordinari Sant Feliu Ciutat Digital 2009 a la categoria de "Millor bloc de la blocosfera local", ja van ser blog destacat l'any 2009.