11/1/10

Guanyadors dels Premis Extraordinaris Sant Feliu Ciutat Digital 2009

Aquests són els guanyadors dels Premis Extraordinaris Sant Feliu Ciutat Digital, uns premis que han volgut premiar la innovació empresarial, als emprenedors i als creadors de contiguts digitals amb diferents categories, cada una (a excepció de la menció honorífica) consta de dos premis: el primer de 700€ i el segon de 300€.

CATEGORIA – VÍDEO AFICIONAT ALLOTJAT A INTERNET

1º Premi
Bon dia” - Cristina Baena
Descripció: per a mi, això es una bona manera de començar un... bon dia.


2º Premi
BUG” - Albert Miquel Muñoz
Descripció: els principals personatges d'una novela segresten als lectors que menyspreen la seva historia.


CATEGORIA – INNOVACIÓ EMPRESARIAL

1º Premi
Buggying BCN: empresa dedicada a oferir serveis turístics a les families, com el lloguer de cadiretes de passeig per a infants.
Web: http://www.buggyingbcn.com/2º Premi
Peixe Software: empresa centrada en oferir serveis informàtics per portar control de presència remota dels treballadors.
Web: http://peixesoftware.com/CATEGORIA – MILLOR WEB DE COOPERACIÓ EMPRESARIAL

1º Premi
Cluster aixetes: el clúster de fabricants d’aixetes i empreses auxiliars del Baix Llobregat i Vallès Occidental, va crear una web amb l'objectiu de tenir un espai a Internet on fabricants i proveïdors tinguessin oportunitats de comunicació i contacte, crear sinèrgies que afavoreixin el desenvolupament de projectes de cooperació, imatge de grup, promoure la xarxa empresarial, etc.
Web: http://www.clustergriferia.com/
2º Premi
Bodas Navarro Marin: la floristeria Flors Mas Lluhí i el centre d'estètica Pilar Marín, relacionats amb el món de les bodes, es van unir per oferir un servei més complet en el que unien les decoracions florals amb els pentinats de núvia en una única web, amb ofertes, promocions, una tenda virtual, etc.
Web: http://www.bodasnavarromarin.com/index.asp
CATEGORIA – EMPRENEDORS A LA XARXA

1º Premi
Josep Rivero Armegol Empresa: Denimwood
Descripció: per donar a conèixer el seu comerç, els productes que ofereixen a les seves botigues (en tenen dues a Sant Feliu de Llobregat), informar d'altres temes vinculats a la cultura o la moda, així com fer particip als propis clients, van obrir un blog.
Blog: http://denimwood.blogspot.com/2º Premi
Guillem Campreciós Salas Empresa: Cactus Martorell
Descripció: és una growshop que disposen d’una tenda virtual, una pàgina web, blog, canal de youtube i usuaris de facebook.
Web: http://www.cactusmartorell.com/
MENCIÓ HONORÍFICA – BLOG MÉS DESTACAT DE LA COMUNITAT BLOCAIRE DE SANT FELIU

Bloc de toies: http://toies.wordpress.com/Moltes FELICITATS als guanyadors del concurs!!

Agraïm a tots els participants d'aquesta edició la seva col·laboració i participació als Premis, podeu consultar la llista completa en aquest post anterior.

Així com els membres del jurat que han participat en les deliveracions (el dia que es va reunir el jurat en Josep Rivera va tenir una indisposició i va ser substituït per la Mercè Mas, responsable del Centre de Suport del Baix Llobregat de la UOC).

L'entrega de premis serà el proper 13 de gener a les 18:30
a la Sala d'Actes de l'edifici Torre del Roser
(c/ Joan XXIII, Sant Feliu de Llobregat mapa).
Us hi esperem!