El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

14/6/11

Catalunya és la primera comunitat autònoma de tot l'Estat que impulsa el "CerTIC" per a persones en situació d'atur.


Aquesta formació i certificació en eines TIC es durà a terme en modalitat semipresencial, mitjançant l'empresa PUE – Projecte Universitat Empresa.

La Secretaria d'Ocupació aposta per donar més valor a la formació en l'àrea de les TIC per millorar la qualificació i les competències dels professionals i la competitivitat de les empreses. Es vol millorar el posicionament competitiu de les empreses i del sector TIC català mitjançant un model de certificacions reconegudes internacionalment.

Les accions formatives del CERTIC 2011 es duran a terme en la modalitat “blended learning” semipresencial i van adreçades a un total de 1.582 persones, amb la participació prioritària de les persones no ocupades demandants d’ocupació, sense perjudici de la participació de treballadors en actiu. Les accions de formació i certificació en les diferents eines TIC es distribuiran en 50 cursos de 30 i 60 hores, de manera semipresencial, és a dir, per Internet i a la xarxa de centres de PUE a Catalunya.

Les certificacions TIC són distincions atorgades als professionals del sector per part de les principals empreses fabricants de maquinari i programari. Aquestes certificacions representen un segell de qualitat, tant per als professionals com per a les empreses, a través de les quals els professionals poden demostrar el seu nivell de coneixement en relació amb les eines i productes específics existents en el mercat.

+ Info