El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

15/6/11

S'inicia la distribució a les escoles dels kits de la campanya "A internet posa seny"

En aquesta campanya a més d'aquest material, el CESICAT ha posat en marxa un altre vessant virtual, amb un espai web protagonitzada per 2 nens, en Cesc i la Cati on els usuaris podran consultar consells, trucs, glossari i visualitzar uns educatius, que també es podran veure al canal de youtube.

Aquesta pàgina veu completada la seva funcionalitat amb dos espais a les xarxes socials més utilitzades en aquests moments com són facebook i twitter que s'esperen que esdevinguin espais de preguntes, respostes i consells al voltant de la seguretat a Internet.

L'Ajuntament ofereix des de fa uns anys també formació sobre seguretat a internet, mitjançant el punt TIC al Palau Falguera.

D'una banda dins del seu curs d'Iniciació a Internet adreçat a adults donen petits consells i dediquen una sessió a parlar de seguretat, i d'altra banda s'organitza AULA DIGITAL: Ús segur de les noves Tecnologies, una activitat adreçada a les comunitats educatives dels centres docents d'educació primària i secundària del municipi i per donar a conèixer als infants i als seus docents entre altres aspectes uns consells bàsics de força utilitat per l'ús segur d'internet dels infants i de sensibilització pel professorat i responsables.

Aquestes sessions d'Aula Digital es van programant prèvia confirmació d'assistència per part dels centres docents que vulguin implementar una formació pràctica per als seus alumnes de "Com protegir-se quan estem connectats".



Més informació Punt Tic Palau Falguera: 936666180