15/6/11

S'inicia la distribució a les escoles dels kits de la campanya "A internet posa seny"

En aquesta campanya a més d'aquest material, el CESICAT ha posat en marxa un altre vessant virtual, amb un espai web protagonitzada per 2 nens, en Cesc i la Cati on els usuaris podran consultar consells, trucs, glossari i visualitzar uns educatius, que també es podran veure al canal de youtube.

Aquesta pàgina veu completada la seva funcionalitat amb dos espais a les xarxes socials més utilitzades en aquests moments com són facebook i twitter que s'esperen que esdevinguin espais de preguntes, respostes i consells al voltant de la seguretat a Internet.

L'Ajuntament ofereix des de fa uns anys també formació sobre seguretat a internet, mitjançant el punt TIC al Palau Falguera.

D'una banda dins del seu curs d'Iniciació a Internet adreçat a adults donen petits consells i dediquen una sessió a parlar de seguretat, i d'altra banda s'organitza AULA DIGITAL: Ús segur de les noves Tecnologies, una activitat adreçada a les comunitats educatives dels centres docents d'educació primària i secundària del municipi i per donar a conèixer als infants i als seus docents entre altres aspectes uns consells bàsics de força utilitat per l'ús segur d'internet dels infants i de sensibilització pel professorat i responsables.

Aquestes sessions d'Aula Digital es van programant prèvia confirmació d'assistència per part dels centres docents que vulguin implementar una formació pràctica per als seus alumnes de "Com protegir-se quan estem connectats".Més informació Punt Tic Palau Falguera: 936666180