El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

23/6/11

Com fer una pàgina pel teu negoci a Facebook sense tenir perfil

Tot i que Facebook ja compta amb prop de 700 milions d’usuaris registrats, hi ha molta gent que prefereix no entrar en la xarxa social per diferents motius. Si ets un d’aquests, però t’agradaria crear una pàgina pel teu negoci, segueix aquests passos per crear una pàgina en Facebook sense tenir un perfil.

Potser per qüestions de privacitat de Facebook, com l’etiquetat d’imatges sense permís, o potser que sigui perquè no li vegis cap necessitat, però hi ha molta gent que no té cap tipus d’interès en registrar-se a la xarxa social. Ara això no serà un obstacle alhora de crear la pàgina de la seva empresa.

Així doncs, si el que vols crear és una pàgina d’empresa a Facebook sense estar registrat, el primer que has de fer és anar a aquest enllaç: crear pàgina a facebook. Un cop dins, s’ha de seleccionar “Negoci o Ubicació Local”, triar la categoria e introduir les dades que ens demanen.

Després, prem el botó “Comenzar” seleccionant la casella “Accepto les condicions de les pàgines de Facebook” i a la següent pantalla tria l’opció “no tinc compte de facebook”.

Per a continuar amb el registre cal introduir un compte de correu que no estigui relacionat amb un usuari de Facebook. Quan s’introdueixin les últimes dades que es sol·licitin (contrasenya i data de naixement), s’haurà de confirmar el registre en un correu que s’enviarà a la adreça e-mail proporcionada. Fet això, ja es disposarà d’una pàgina d’un negoci sense haver de crear un perfil personal a Facebook