El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

21/4/09

Curs de recerca de feina per internet a Can Maginàs

El passat divendres 17 d'abril es va acabar el curs de recerca de feina per internet realitzat a Can Maginàs. En el curs van participar 8 persones aturades les quals van mostrar un gran interès pel curs. El seu nivell era bastant alt comparat amb altres grups, això va implicar començar el curs a partir d'internet i no va caldre fer la introducció a la informàtica com altres grups.

En el curs s'ha mirat com funciona el navegador i un cop explicat el navegador hem estat navegant per les diferents borses de treball que hi ha per internet. Laboris i infojobs han sigut algunes de les borses de treball vistes en el curs, també hem mirat l'eina del SOC que ens ha ajudat a crear un currículum vitae.


































També hem vist altres eines que ens poden ajudar a la recerca de feina, com poden ser la presència a la xarxa del currículum vitae amb google pages, blocs, wordpress, etc, xarxes socials professionals com pot ser XING o també els videocurrículms.

Els participants han après coses noves: diferents borses de treball, s'han creat un bloc, han conegut una xarxa professional (XING), han vist algun que altre videocurrículum... ja veieu ens ho hem passat la mar de bé!!


I recordeu que el pròxim dijous 23 d'abril fins el 28 de maig es realitzarà un altre curs de recerca de feina per internet a Can Maginàs!